Bruiloft Landgoed Het Roode Koper Ermelo | Loes & Hidde

  bruiloft-landgoed-het-roode-koper-021

  Er is iets romantisch aan bruiloften met mooie klassieke bruiden en piloten en laat nou net het huwelijk van Loes en Hidde precies voldoen aan die gegevens. Een prachtig huwelijk bij Het Roode Koper, fantastisch weer, indian summer sfeertje, Italiaanse invloeden, een geweldig schattige (en best wel pittige met een knipoog) Teckel, Hidde’s lieve kinderen, een bont gezelschap, een heel fijn leveranciersteam en Pinterest-proof styling.

  We mochten voor dit stel een volledig fotojournalistieke reportage maken. Dus geen poseermoment, behalve dan misschien die 5 minuten groepsfoto’s en die ene foto met Filou. En hoewel we natuurlijk ook heel veel momenten hebben gefotografeerd hebben we voor deze reportage een aantal foto’s offline gelaten. Dus ditmaal heel veel sfeerbeelden van deze heerlijke locatie, een aantal mooie momenten van het bruidspaar en natuurlijk van de styling van Het Bruidsmeisje.

  bruiloft-landgoed-het-roode-koper-004bruiloft-landgoed-het-roode-koper-003 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-005 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-008bruiloft-landgoed-het-roode-koper-007 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-010bruiloft-landgoed-het-roode-koper-012 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-011 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-009bruiloft-landgoed-het-roode-koper-001 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-014 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-015 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-016bruiloft-landgoed-het-roode-koper-020 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-018 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-019 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-022 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-023 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-024 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-026 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-027 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-028 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-029 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-030 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-031

   

  Leveranciers:

  Weddingplanner: Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje
  Ballonnen: Ballon Idee
  Bloemiste: Bloom your Life
  Cinematografie: Blau Productions
  Decoratie: Trends for Rent, Trouwbankje.nl & Te Leuk Trouwen
  DJ: Victor & Rolf
  Fotobooth: Fotodoos.nl
  Kappers: Dutch Hair
  Locatie: Het Roode Koper
  Muziek: Strijkorkest Carel
  Trouwambtenaar: Joanne trouwt

   

   

  Leave a comment