Trouwen bij de Kasteelhoeve Geldrop | Maarten & Cheryl

bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-013

Vorig jaar vroeg Maarten Cheryl ten huwelijk tijdens een verlovingsshoot. Wij waren daar bij en ze zei: “ja!”. Dan moet er natuurlijk ook getrouwd worden en ook dat mochten we vastleggen. En wat een mooie locatie kozen ze: Kasteelhoeve Geldrop. Vlak bij het kasteel, met een waanzinnige tuin. In die tuin ligt ook een boomgaard en daar vond de ceremonie plaats.

Na de ceremonie was er tijd voor een heerlijke naked cake, helemaal bedekt met bloemen. De daggasten konden feliciteren en even genieten van het fijne weer. En direct na het taartmoment gingen we foto’s maken in de directe omgeving van de hoeve. Dus deels in de tuin, maar ook deels vlak bij het kasteel waar talloze mooie oude bomen staan. De shoot vloog voorbij en voor we het wisten was het tijd voor de middagreceptie.

Het diner vond uiteindelijk plaats op het theetuin-terras van de kasteelhoeve. De gasten zaten aan mooi gedekte tafels en genoten van heerlijk eten dat op grote borden en schalen rondgedeeld werd. Dus iedereen kon echt samen genieten van het eten. Helemaal bourgondisch en dat past wel een beetje bij Brabant, toch? :) Ook vonden er een aantal emotionele en soms zelfs onthullende speeches plaats. Echt een eer om in zo’n korte tijd zo dichtbij mensen te mogen komen.

We bleven om een klein stukje van het feest te fotograferen. Toen de eerste dans was geweest was het tijd om weer richting Elburg te rijden. Het was een warme, maar prachtige dag geweest. En hierbij laten we een aantal foto’s zien.

bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-001 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-002bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-005 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-003 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-006bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-004 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-007 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-008 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-009 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-010 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-011 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-012 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-014 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-015 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-016 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-017 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-018 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-019 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-020 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-021 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-022 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-023 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-024 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-025 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-026 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-027 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-028 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-029 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-030 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-032 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-033 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-034 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-035 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-036 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-037 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-038 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-039 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-041 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-042 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-043 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-044 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-045 bruiloft-kasteelhoeve-geldrop-046

Jurk Cheryl: Essense of Australia
Schoenen Cheryl: Unisa
Pak Maarten: SuitsU Han(d)s made www.suitsu.nl
Schoenen Maarten: Floris van Bommel
Ringen: Goudsmit Remko
Uitnodigingen: ontworpen door Linda Boon van Metinkt. www.metinkt.nl
Bloemen: ‘t Bluumke de Mortel www.bluumke.nl
Locatie: Kasteelhoeve Geldrop: www.kasteelhoevegeldrop.nl
DJ: Habbevents www.habbevents.nl
Bruidstaart: Pinkie Patisserie www.pinkiepatisserie.nl
Haar en Make-up Cheryl: Bridelook www.bridelook.nl

Ga je ook trouwen in Brabant? Bekijk hier onze tips als Bruidsfotograaf Brabant.