Masterclass Bruidsfotografie

Kasteel-Wijenburg-Workshop-Bruidsfotografie-009

We merken het steeds meer: er is behoefte aan een goede workshop/masterclass waarbij men “les” krijgt in het fotograferen met lastige situaties. Want we weten allemaal dat bruiloften best pittig kunnen zijn qua fotografie.

Masterclass bruidsfotografie: lastige situaties

Op de vraag of mensen liever een wat algemenere workshop of toch echt een diepgaande Masterclass willen volgen was het antwoord heel duidelijk: Masterclass! En dus gaan we daarmee aan de slag. We geven dinsdag 11 oktober 2016 een Masterclass Bruidsfotografie bij Koetshuis Hulshorst (o.v.). en het wordt een lange dag. We beginnen namelijk om 9:00 en eindigen rond 21:00.

Tijdens deze dag zullen we ingaan op lastige lichtsituaties. We maken allemaal wel eens mee dat je binnen moet fotograferen en dat het bijzonder donker is. Hoe flits je dan op een flatteuze manier? En wat kun je nou het beste doen qua belichting tijdens het dansfeest. En je wilde eigenlijk met ondergaande zon de fotoshoot doen, maar nu het ineens begint te regenen moet je alsnog in een donkere binnenruimte foto’s maken van het bruidspaar. Op al dit soort situaties zullen we ingaan.

Daarnaast vragen we voorafgaand aan deze leerzame dag wat jullie eigen leerdoelen en vragen zijn. We proberen ons lesmateriaal hier op af te stemmen, zodat je met zoveel mogelijk antwoorden op je vragen naar huis gaat. Ons doel is om er voor te zorgen dat jullie met een nieuwe set skills naar huis gaan en zin krijgen om de lastigste situaties om te toveren naar je hand.

Een aantal reacties van voorgaande Masterclasses

Bevlogen! Eerlijk! Technische kennis bijgeschaafd! Theorie en praktijk op elkaar afgestemd! Stijlvol! Lekker eten :)! Mooie omgeving! Geduldig! Zeer boeiend! Inspirerend! – Liesbeth van der Garde

Ontzettend bedankt voor deze leerzame Masterclass! Erg fijn om aan de hand te worden meegenomen om verschillende dingen te kunnen proberen en uitvoeren! Het was een super dag, op een top locatie met heerlijke hapjes en drankjes! Bedankt voor jullie enthousiasme en ik kan weer helemaal voorbereid het trouwseizoen beginnen! – Martina Kelder
Mon et Mine Masterclass is een absolute aanrader voor de fotografen die meer uit hun fotografie willen halen, die niet genoeg van “OK” foto’s hebben en bereid zijn kritisch naar hun werk te kijken. Ramon en Hermine geven alle aandacht voor elke cursist en ze beantwoorden alle vragen heel open. – Elena Jongmans

Geef je nu op

De kosten zijn €595 ex 21% btw, je bent welkom van 9:00 tot een uur of 21:00 en de lunch en diner zijn natuurlijk inbegrepen. Mail ons je adresgegevens en we zien je snel!
Bruiloft-Amsterdam-Industrieele-groote-club-042

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: