Bruiloft Industrieele Groote Club Amsterdam | Lauren and Robert

Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-023

Je bruiloft in Amsterdam

Toen Lauren en Robert, twee Amerikanen, elkaar een aantal jaren geleden ontmoetten, hadden ze nooit gedacht te gaan trouwen in ons eigen Nederland. En toch gebeurde het. Hun familie en vrienden kwamen over naar Nederland en ze trouwden in onze hoofdstad Amsterdam. En niet zomaar ergens in Amsterdam, nee midden op De Dam, bij de Industrieele Groote Club. Een locatie waar we inmiddels een paar keer geweest zijn en graag nog veel vaker fotograferen.

We maken niet zo veel Amerikaanse bruiloften mee, misschien eens per jaar dat 1 van beiden Amerikaans is en daarom was het bijzonder om deze bruiloft te fotograferen. Lauren en Roberts bruiloft verschilde namelijk op een paar punten van een Nederlandse trouwerij: ze hadden 4 bruidsmeisjes en bruidsjonkers, hun ceremonie was “kort maar krachtig” en tijdens het diner hadden ze talloze speeches, stuk voor stuk emotioneel.

Een expressief stel dat echt verliefd is

Wat wij zo mooi vonden aan deze dag is dat Lauren en Robert zo heerlijk expressief zijn. Ze durven hun emoties te tonen. Dat merkten we ook al tijdens de loveshoot op het Westergasterrein, die we in 2015 maakten. Het ene moment schaterden ze van het lachen en het andere moment moest Robert huilen. En dat vind ik zo mooi: dat een bruidegom van blijdschap huilt. Is er een mooier compliment voor een bruid? Je kunt in hun ogen, hun glimlach en hun knuffelmomentjes wel zien hoe veel ze van elkaar houden en daar draait het om: echte liefde. Dit was een hele bijzondere bruiloft om mee te maken, helemaal omdat ze beiden Amerikaans zijn en heel wat van de wereld gezien hebben. 

Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-002 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-003 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-005 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-008Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-004Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-007 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-009Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-001 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-010 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-013 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-014 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-015 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-016 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-017 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-019 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-020 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-025Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-024 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-026 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-027 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-028 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-029Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-032 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-031 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-001-3 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-036 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-037 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-038 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-039 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-040 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-041 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-042 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-043 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-044 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-045 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-046 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-047 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-048 Bruiloft Amsterdam Industrieele groote club-049

Adresjes

Trouwlocatie: Industrieele Groote Club 
Bloemist: www.apbloem.nl
First Look locatie & studio: NL Studios
Trouwtaart: www.cakeamsterdam.com
Juwelier:www.hansdietze.com
Kaarsen op tafel: www.ontwerpduo.nl
Persoonlijke website: Lauren & Robert
Loveshoot: hier zie je meer foto’s van de loveshoot

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: