8 redenen om foto’s van de receptie te laten maken

  receptie bruiloft-005

  Waarom recepties leuk zijn om op de foto te hebben? Wij hebben 8 redenen voor jullie verzameld:

  1. Tijdens de receptie vinden vaak een deel van de felicitaties plaats. En omdat deze felicitaties prachtig zijn om vast te leggen maken we hier ook graag foto’s van.
  2. Tijdens de receptie snijden jullie misschien wel een trouwtaart aan. En als er geen taart is, is er vaak wel een soort van toost. Of in ieder geval een moment waarbij het bruidspaar nog een keer extra in het zonnetje staat.
  3. Dit is het moment waarop wij alvast beginnen met het fotograferen van de dinertafel. Terwijl 1 van ons de receptie blijft fotograferen, gaat de ander mooie foto’s maken van de dinerzaal en styling.
  4. Jullie gasten en jullie zelf zijn heerlijk ontspannen, omdat het formele gedeelte geweest is. Hierdoor kunnen wij mooie onbewaakte momentjes vastleggen. Bijvoorbeeld wanneer kinderen buiten rondrennen, wanneer je vriendinnen bij elkaar zitten en genieten van de zon en het gezelschap of wanneer “de mannen” sterke verhalen met elkaar delen. En dan de ouders… die kunnen ook alleen maar blij zijn nu het spannendste en meest emotionele moment geweest is.
  5. We kunnen met gemak een aantal mooie groepsfoto’s maken.
  6. Hebben jullie en vrijgezellenavond gehad? Dan wordt er vast en zeker naar gerefereerd tijdens de receptie.
  7. Eventuele stukjes vinden op dit moment plaats en zorgen voor veel plezier.
  8. Soms is dit ook het moment waarop een dierbare alvast een mooie speech geeft. Vaak 1 van de vaders, vlak voor de toost.

  Kortom: er zijn heel veel redenen om ons te laten fotograferen tijdens jullie receptie. Onze mening is dat er altijd wel iets plaatsvindt en omdat het zo’n unieke dag is leggen we dat graag voor “eeuwig” vast.

  receptie bruiloft-008receptie bruiloft-001receptie bruiloft-006 receptie bruiloft-002 receptie bruiloft-003 receptie bruiloft-004

  receptie bruiloft-007 receptie bruiloft-009 receptie bruiloft-010 receptie bruiloft-011 receptie bruiloft-012 receptie bruiloft-013 receptie bruiloft-014 receptie bruiloft-015

   

  One comment

  Leave a comment