Nieuwe trouwalbum voorbeelden

Whoohoo! Het nieuwe trouwseizoen begint bijna en daar horen ook nieuwe voorbeeldalbums bij. Om te laten zien aan alle bruidsparen die eind 2016, of ergens in 2017 gaan trouwen. Vandaar dat we een kort filmpje hebben gemaakt om een mooie impressie te geven van een aantal mogelijkheden.

Deze trouwalbums zijn leverbaar in sterke leersoorten, maar ook linnen of “animal friendly leather” is een optie. En… wat dacht je van die prachtige albumdoos? We bieden deze sinds kort aan en zijn behoorlijk trots op deze combinatie. Een geweldige manier om je album lang mooi te houden.

Wil je de albums een keer bij ons thuis komen bekijken? Neem dan vooral contact op via ons contactformulier. Tot snel!

Trouwalbum Voorbeeld-001 Trouwalbum Voorbeeld-003 Trouwalbum Voorbeeld-006 Trouwalbum Voorbeeld-008Trouwalbum Voorbeeld-011 Trouwalbum Voorbeeld-009 Trouwalbum Voorbeeld-010 Trouwalbum Voorbeeld-012 Trouwalbum Voorbeeld-013

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: