Grand Cafe aan de Beek & De Boerderij Arnhem

  Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-002

  Trouwen in Arnhem; je hebt heel veel locaties waar je uit kunt kiezen, maar twee van onze favoriete locaties (nu al!) zijn Aan de Beek en De Boerderij. Ramon is heel lang geleden wel eens bij De Boerderij geweest voor een bruiloft (toen we ook nog apart van elkaar fotografeerden) en nu ze een prachtige serre hebben is de locatie nóg aantrekkelijker geworden.

  De Boerderij in Arnhem

  Deze locatie is een heerlijke mix tussen chique en hip. Het is een sfeervolle plek waar je enorm veel opties hebt. Je kunt bijvoorbeeld binnen trouwen, je kunt in de serre trouwen en natuurlijk op het vlonder, buiten. Het vlonder is geschikt voor maximaal 50 mensen. En de locatie is echt heel bijzonder. Je zit namelijk midden in Sonsbeek park en als je veel van natuur en oude bomen houdt, dan moet je hier zijn.

  Een tijdje geleden heb ik hier zelf gedineerd en ik kan dan ook zeggen dat je hier heerlijk kunt eten ?

  Aan de Beek, Sonsbeekpark

  Trouwen bij Aan de Beek in het Sonsbeekpark is, denk ik, net zo mooi. Het is nét iets anders, want de locatie is van zichzelf enorm licht. Je hebt een mooi gedeelte waar je binnenkomt, met rondom ramen en lichtinval, je hebt boven ook een gedeelte waar je de ceremonie zou kunnen doen, maar de ruimte die direct aan de beek ligt… wow! Rondom glas, van vloer tot plafond en overal om je heen prachtige bomen, grasvelden, water, heuvels, je zou bijna denken dat je in het buitenland bent. Ik ben een beetje verliefd geworden op deze ruimte. Perfect voor je ceremonie, of je nu in de lente, zomer, herfst of winter trouwt. Toen ik met Robiena, evenementmanager bij “Arnhem Evenentenlocaties”, sprak en begon over het trouwen in de winter op deze plek, begonnen we meteen ideeën uit te wisselen. Stel je voor dat het buiten sneeuwt en je hier lekker warm binnen zit. Maar dan wel op een manier dat je die sneeuw en het winterlandschap volledig kunt beleven. Met warme chocolademelk, cappuccino en misschien een glaasje wijn. Ik kan niet wachten tot we hier mogen fotograferen!

   

  Bloemen: Flori di Rose, Oosterbeek

  Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-013Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-003

  Stel je even voor dat het sneeuwt en je gaat hier trouwen. Het uitzicht!!

  Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-004Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-011Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-014Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-009 Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-005 Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-006 Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-007 Grand Cafe aan de Beek - De Boerderij Arnhem-010

  Leave a comment