Het verhaal achter de trouwfoto: hand in hand

    verhaal-achter-trouwfoto-003

    Wanneer je gaat trouwen bij Rhederoord, kies je er al snel voor om foto’s te maken in de directe omgeving. Er is namelijk een prachtige tuin aanwezig, helemaal netjes aangelegd en je kunt er ook voor kiezen om recht voor het gebouw op de foto te gaan. Maar op de een of andere manier willen we graag zelf “meer”. Dus net even een ander hoekje, of net even een plek waar weinig andere fotografen fotograferen. We¬†doen er dus altijd ons best voor om vernieuwde trouwfoto’s te maken. Zo ook hier. Marcel en Pieter-Bas kozen deze geweldige trouwlocatie uit en omdat we er al een paar keer geweest waren wisten we een hekje te vinden om , na een korte wandeling, precies hier uit te komen. Een weiland met rustieke oude bomen en hier en daar een koe.

    Waarom we deze trouwfoto zo mooi vinden? Nou het is bijna een film-still zo. Een klassiek beeld, met die hoed van Marcel, hun trouwlocatie op de achtergrond en net allebei dat been dat loskomt van de grond. Toegegeven, je moet er iets voor over hebben om hier op de foto te gaan, maar het is het absoluut waard.

     

    Leave a comment