Het verhaal achter de trouwfoto: trouwring en sluier

verhaal-achter-trouwfoto-005

Wanneer je een bruidsreportage maakt, moet je rekening houden met meerdere elementen. Bijvoorbeeld hoe het licht valt, je kijkt of de foto niet te rommelig is qua elementen die je ziet (zoals Hema-tasjes), daarnaast kijk je of mensen zich genoeg op hun gemak voelen en als je de tijd neemt is het leuk als het ook nog eens foto wordt waarvan je zelf denkt: “ja.. daar word ik blij van”. Dit is zo’n foto. De verlovingsring en trouwring zijn goed zichtbaar. Je weet dat de bruid een sluier omheeft en dat het zonnig was (door de schaduwplekken). Daarnaast heeft deze bruid ook prachtig haar nagels laten doen, je ziet zelfs nog een beetje “shine”. Voor ons een manier om een detailfoto te maken die niet alleen maar een detail laat zien, maar ook nog iets over het bruidspaar zelf verteld. Deze foto is gemaakt tijdens de bruiloft van Roos & Sven, afgelopen jaar.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: