Loveshoot Zandverstuiving | Talitha & Joey

  Loveshoot Zandverstuiving-001

  Een loveshoot in de natuur van Doornspijk en ‘t Harde. Ergens, verscholen tussen de bossen ligt dit prachtige natuurgebied (De Haere). Toen we deze andere loveshoot in Elburg fotografeerden, een paar weken terug, bedachten we: “wij willen in de natuur fotograferen!” We vroegen Joey en Talitha of ze het leuk zouden vinden om op de zandverstuiving van Doornspijk op de foto te gaan en gelukkig was hun antwoord positief.

  We hadden een flitser mee, een aantal camera’s en liepen met elkaar een rondje door dit prachtige gebied. Hoewel de natuur nog een beetje in een winterslaap verkeert was het wel heel erg leuk om hier foto’s te maken. We hebben de tijd genomen om aan de slag te gaan met een aantal creatieve flitstechnieken en dat maakt elke foto weer totaal anders.

  Het was ook leuk om te horen dat dit bruidspaar nu alvast een beetje kon wennen aan de camera. En eerlijk is eerlijk: het is ook best maf om ineens vol in de “schijnwerpers” te staan, als je dat normaal gesproken niet gewend bent. Maar Joey en Talitha waren zich steeds minder bewust van de camera en daarom hebben we deze beelden kunnen maken. Joey en Talitha: we hebben echt enorm veel zin in jullie zomerse bruiloft!


  Loveshoot Zandverstuiving-002 Loveshoot Zandverstuiving-003 Loveshoot Zandverstuiving-004 Loveshoot Zandverstuiving-005 Loveshoot Zandverstuiving-006 Loveshoot Zandverstuiving-007 Loveshoot Zandverstuiving-008 Loveshoot Zandverstuiving-009

  Leave a comment