Winter bruiloft Zaltbommel & Arnhem | Paulien, Tahir & Jula

Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-009

En dan gaat de winter langzaam over in het voorjaar. En heb je de eerste (winter) bruiloft van het seizoen. Wat een lief gezin! Paulien en Tahir gingen trouwen en hun prachtige dochtertje Jula was eregast.

De dag begon in Rossum. We waren hier nog nooit geweest, maar het is een prachtig plaatsje. Omdat Tahir en zijn familie uit het buitenland komen, was een deel van de gasten al aanwezig op deze plek. Paulien ging zich boven omkleden en ook de kleine Jula werd boven omgekleed. Klein leuk feitje: Paulien is een lieve vriendin van Vivian (van Het Bruidsmeisje). En het was enorm leuk om ook haar op een “anders dan andere manier” mee te maken.

De ceremonie werd gehouden in het stadhuis van Zaltbommel. Omdat het behoorlijk regende besloten we om gewoon een paar mooie foto’s binnen te maken en daarna lekker taart te gaan eten. De zus van Paulien had heerlijke Pavlova’s gemaakt, met vers fruit en room. En omdat Paulien uit Limburg komt, waren er natuurlijk ook echte vlaaien aanwezig.

Toen het avond werd ging kleine Jula naar bed en reden Paulien & Tahir door naar het restaurant waar Tahir vroeger een paar jaar heeft gewerkt: La Rusticana, in Arnhem. Hier genoot het gezelschap van een avondvullend diner met talloze Italiaanse hapjes. We legden nog een klein deel van het diner vast en reden daarna weer naar Elburg.

Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-006Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-002 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-003 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-004Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-007 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-008Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-005 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-011 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-013Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-012 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-014 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-015 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-016 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-017 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-019 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-020 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-021 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-022 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-023 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-024 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-025Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-027 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-026 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-028 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-030 Bruidsfotografie Arnhem La Rusticana-031

 

Dinerlocatie: La Rusticana

Trouwjurk: Nama Nama

Trouwschoenen: Unisa

Styling: Het Bruidsmeisje

 

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: