Detailfoto’s van trouwringen

detailfoto-trouwringen-18

‘t Is misschien niet iets dat je direct zou verwachten, maar om heel eerlijk te zijn vind ik het geweldig om foto’s te maken van trouwringen. Natuurlijk zijn de momenten en de emotie van groot belang op een trouwdag en het is ook echt een sport om die zo goed mogelijk vast te leggen, maar ik vind het ook een uitdaging om elke keer weer een originele trouwfoto te maken van trouwringen. Op een manier zoals ik hem nog niet eerder heb gemaakt. Het liefst ook op een manier die nog wat zegt over de dag, bijvoorbeeld met een knipoog naar het Schotse, kleurrijke of DIY-sfeertje van de dag. Of met een bijrol voor sneeuw, de themakleuren of een ander persoonlijk element.

Die foto’s maken we meestal aan het begin van de dag. Tijdens de voorbereidingen van de bruid fotografeer ik dan alvast de trouwringen. Nu hebben ze nog geen enkel krasje en blinken die stenen lekker. En omdat we zelf houden van eye-candy  laten we jullie nu een aantal hele mooie foto’s zien van het afgelopen jaar. Ik kan niet wachten tot we in 2016 ook weer trouwringen mogen fotograferen.

detailfoto-trouwringen-1

De trouwringen van de winterbruiloft van Marijke & Jeroen heb ik natuurlijk in de sneeuw gefotografeerd. Hoe uniek, sneeuw op je bruiloft!

 

detailfoto-trouwringen-2 detailfoto-trouwringen-3 detailfoto-trouwringen-4

De voorjaarsbruiloft van Marcel en Pieter-Bas vond in de late lente plaats. Hun trouwlocatie (Landgoed Rhederoord) had van die prachtige blauwe regen overal en dus besloot ik om de bloemblaadjes in deze foto te laten zien.

detailfoto-trouwringen-5 detailfoto-trouwringen-6 detailfoto-trouwringen-7

De trouwringen van de bohemian bruiloft van Maaike & Bastiaan waren speciaal voor hen ontworpen. Ze hadden de schetsen van de trouwringen en oorbellen nog en dus besloot ik om die twee elementen te combineren.

detailfoto-trouwringen-8 detailfoto-trouwringen-9 detailfoto-trouwringen-10 detailfoto-trouwringen-11

Jaap en Craig hadden een Schotse bruiloft in Nederland. Craig komt namelijk uit Schotland en dus is het dan leuk om dit naar voren te laten komen. Helemaal als de familie een eigen tartan heeft!

detailfoto-trouwringen-12 detailfoto-trouwringen-13 detailfoto-trouwringen-14 detailfoto-trouwringen-15 detailfoto-trouwringen-16

De trouwringen van Tineke en Remy (die een stijlvolle bruiloft in België hadden) waren ook speciaal voor hun ontworpen. Ze kwamen in dit prachtige doosje. Mooie strakke lijnen zo.

detailfoto-trouwringen-17