“A day in the life” familiesessie in Eindhoven

  We zijn begonnen met een nieuw project, namelijk het vastleggen van familie-momenten. En dan niet voor een witte achtergrond en dan allemaal in de camera kijken, maar gewoon zoals het echt ging die dag. Een soort “day in the life session” dus. Misschien wel een hele logische stap nu we zelf ook een kleintje hebben. Fabienne en Christian waren zo lief om mee te doen voor mijn allereerste poging tot het vastleggen van het echte leven bij jonge ouders. Twee lieve mensen met een schat van een baby, een geweldig huis en dan die kat… Ik ben bijzonder benieuwd naar jullie reactie op deze foto’s en enorm dankbaar dat ik een middag en avond mocht meeblikken in het huishouden van dit lieve gezin.

  Wil je meer informatie over dit type shoots (de prijzen beginnen bij 495 euro voor een shoot), mail ons dan gerust : )

  5 Comments

  • Annemarie schreef:

   Heel leuk! Wat een gaaf idee!

  • Mirjam schreef:

   Wat ontzettend leuk Hermine! Ik vind het ontzettend leuk wat jullie doen, en deze documentaire-achtige stijl – hoe het leven echt is – is echt ontzettend leuk! Daarmee kun je je wel onderscheiden voor kersverse ouders die zo’n leuke shoot willen. Echt ongedwongen!

  • WoW echt superleuk! Geweldig goed gedaan Hermine! X

  • susanne schreef:

   Wat een goed idee!! Een mooie manier om een nieuwe stap in het familie leven vast te leggen zonder dat het op een standaard fotokaart gaat lijken ;). Heel gaaf en iets om te onthouden!

  • […] Fabienne & Christian zijn hele lieve mensen en de ouders van hun lieve kleine zoontje. Omdat ik zelf graag day in the life sessies fotografeer, besloot ik om hun te vragen of ik hun kersverse gezinnetje mocht fotograferen. En gelukkig vonden ze dat geen probleem. Dus vlak na de Kerst reed ik naar Eindhoven en fotografeerde ik een middag en avond uit het leven van deze mensen. Compleet met gepureerde peer, bewondering voor de kerstlampjes en hier en daar een huiltje. Want die huiltjes horen er nou eenmaal bij. Helemaal die eerste maanden. En toen de baby naar bed ging en het eten op tafel stond was de shoot rond. Een echte weergave van een unieke periode in het leven van deze mensen. Deze shoot lieten we eerder al zien op onze bruidsfotografie website. […]

  Leave a comment