Onze favoriete trouwfoto’s van 2015

    Een bewogen jaar. Met heel veel lieve stellen, mooie momenten, detailshots waar we gelukkig van worden, emotie die je raakt, en oke… ook net iets teveel stukjes bruidstaart, hier en daar een verkoudheid (of 3) en uren in de file staan.

    Maar…. toch vonden wij het dus een heel erg fijn jaar. En ik hoop dat jullie dat ook terug kunnen zien in onze foto’s : ) We willen hierbij in ieder geval alle bruidsparen, alle stylisten, taartenbakkers, cateraars, visagisten, kappers (lees overal man/vrouw), trouwjurkverkopers, “ouders van”, oppasmensen, boekhouders, trouwcollega’s, fotografen, guru’s, bibliotheekmedewerkers en nog veel meer mensen bedanken voor wat ze hebben bijgedragen aan dit jaar.

    Heel erg bedankt, -XO- en we zien jullie in 2016!

    Leave a comment