Toch nog een bruidsreportage deze winter, op de valreep van 2015. En je zou misschien een mooie witte Kerst-achtige reportage verwachten, met mensen die het koud hebben en toch genieten, maar dit is een bijna zomerse winterbruiloft. Niet dat de sfeer er minder om was hoor, integendeel.

Elise & Dennis hebben twee prachtige kinderen en met deze twee schatjes beleefden ze de dag bij Kasteel Wijenburg. Een prachtig Kerst-achtig kasteel, overal geweldige styling (zowel door het kasteel als door Elise geregeld) en een heerlijke expressieve familie. Zo een die het niet erg vind om te laten zien dat ze emotioneel zijn. Heerlijk!

Ze wilden graag een bruidsreportage met de nadruk op journalistieke momenten. En dat laten we jullie dan ook graag zien : )

Hoe gaaf is het als een papa zijn kindjes aankleedt voor de dag! ¬†Helemaal met zo’n prachtig prinsesje. Denise wilde eigenlijk al veel te vroeg die dag haar jurk aan. En het liefst op de hotelkamer van oma. Maar dat werd een beetje lastig natuurlijk.

Naamkaartjes voor op tafel bij het diner, de hanger die aan het trouwboeket vastgemaakt was en de houten schijven met hun namen, allemaal zorgvuldig gestyled door Elise. En dus absoluut een foto of wat waard.

Nadat Dennis en Elise een dankwoordje hadden uitgesproken voor hun familie en vrienden wilden hun kinderen graag ook nog het een en ander zeggen.

 

Adresjes:

Bruidsfotografie: www.monetmine.nl
Bruidskapsel: Daisy Kouwenhoven
Trouwjurk: Honeymoonshop
Kinderkleding: Humpie Dump
Trouwlocatie: Kasteel Wijenburg
Bruidsboeket: Lillian Twickler
Trouwambtenaar: Nelette van den Akker (Elise’s zus!)
Muziek: Sound4all
Trouwringen:  Steinberg Rotterdam
Make-up: Petra van den Akker (Elise’s zusje)

Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Kasteel Wijenburg

Leave a comment