Het verhaal achter de trouwfoto: Mariska & Roderik

De favoriete trouwfoto van-1 kopie

De komende maanden gaan we af en toe terugblikken naar reportages die we met heel veel liefde en plezier gemaakt hebben. We laten dan een foto zien die voor het bruidspaar of voor ons (of natuurlijk voor zowel bruidspaar als wij) extra veel betekend. Deze week laten we onderstaande foto van de Italiaanse bruiloft van Mariska & Roderik zien. Mariska zegt zelf over deze foto:

“(Hier zegt) mijn Opa gedag tegen mijn neefje. Mijn zus houdt de kleine vast. Deze foto is in de ochtend gemaakt. Ik vind hem bijzonder mooi vanwege het contrast, een oude gerimpelde hand tegen het jonge huidje van mijn neefje. Het nieuwe en onschuldige leven versus de wijsheid en ervarenheid van een man wiens paden al bewandeld zijn. Maar bovenal ben ik trots op deze foto omdat ik zo trots ben dat mijn Opa en Oma mee gereisd zijn naar Italie op 85 jarige leeftijd. Ze zaten vol levenslust, gaan alle uitdagingen aan en hebben de reis van hun leven gehad. Een maand na de bruiloft is mijn Opa geopereerd aan huidkanker (geconstateerd na de bruiloft) en heeft hij een tia gehad. Met de gezondheid van nu had hij niet mee naar Italie kunnen gaan. Zo loopt het leven, geniet van je momenten en van elkaar! Pluk de dag!”

De favoriete trouwfoto van-1

 

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: