Overzichtsfoto van een trouwceremonie van een buitenbruiloft bij landgoed Waterland.

Trouwen bij Landgoed Waterland | Floortje & Maarten

Bruidsfotografie-Landgoed-Waterland-Bruiloft-019

“Nou, ik weet niet of je die serie kent, maar ik ben helemaal fan van Outlander”. Floortje sprak deze magische woorden en ik dacht: “yes! Dit is een bruiloft waar ik me extra op ga verheugen”. Iemand die van Schotland, de cultuur en zelfs alle (misschien een beetje foute) series er om heen houdt moet wel een toffe bruiloft hebben. En niets is minder waar. Misschien niet helemaal in Schotse Hoogland stijl, maar desalniettemin erg tof. We spraken tijdens de kennismaking misschien wel langer over series en welke naam je nou krijgt na de ceremonie, dan dat we daadwerkelijk praatten over de bruiloft zelf. Maar Maarten en Floortje gingen een fijne dag hebben, dat was zeker.

De trouwdag vond plaats bij Landgoed Waterland. Hier waren we al een keer eerder geweest en daarom konden we niet wachten tot we hier weer mochten fotograferen. Het is een prachtig landgoed, gelegen in een rustige omgeving, met een heel erg fijn landelijk karakter. Je hebt een geweldig hoofdgebouw, maar ook talloze oude bomen, paardjes in de weide en hier en daar een heerlijk vervallen standbeeld. Als je er flink op los fantaseert waan je je een flink eind richting Schotland.

Wat een heerlijk stel. Ze hadden de hele dag op dezelfde locatie gepland, zodat hun gasten niet hoefden te reizen, er was heel veel lekker eten geregeld, dat ene buitje in de middag deerde totaal niet, de ceremonie was buiten en dan die ring van Floortje!

Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-003 Bruidsfotografie Landgoed Waterland-c2 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-004 Bruidsfotografie Landgoed Waterland-c Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-006 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-007 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-008 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-009 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-010 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-011 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-012 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-013 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-014 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-015 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-016 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-018 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-020 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-021 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-022 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-023 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-024 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-025 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-026 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-027 Bruidsfotografie Landgoed Waterland Bruiloft-028

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: