Bruidsfotografie bij landgoed Te Werve | Tom & Evşen

Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-007

Ik weet niet hoe het komt, maar we hebben erg veel internationale bruiloften dit jaar. Zo ook de bruiloft van Tom & Evşen. Hij komt namelijk uit België en zij is Turkse. En samen wonen ze in onze mooie Nederland, op de zoveelste verdieping van de New Babylon Tower in Den Haag. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de fotoshoot wilden beginnen met een paar foto’s vanaf diezelfde toren.

Na de fotoshoot reden we richting Landgoed te Werve. Wat is die plek prachtig gerestaureerd! De ceremonie begon vrij vlot en dus legden we vast hoe de Turks-Vlaamse ceremonie verliep. Hoewel er niet veel culturele elementen waren, was het wel mooi om te zien hoe de Turkse en Belgische familie deze dag nader tot elkaar kwamen. Na de ceremonie was het tijd voor een glaasje bubbels met een heerlijk hapje (verse aardbeien!), maakten we een aantal familiefoto’s en konden we beginnen aan de tweede fotoshoot. Ditmaal in de natuur rondom het landgoed. We waren hier al een beetje bekend dus konden we snel alle te gekke plekjes vinden. En wat zag Evşen er prachtig uit. Stiekem konden we niet genoeg krijgen van de shoot.

Toen we zo goed als klaar waren met de fotoshoot, ging het gezelschap aan tafel. Vlak voor het einde van het diner kregen we nog 10 minuutjes om een paar extra foto’s buiten te maken. En hier maakten we dan ook dankbaar gebruik van. Binnen mum van tijd hadden we een paar mooie foto’s met ondergaande zon. Ook legden we nog een stukje feest vast. Compleet met te gekke band, eerste dans en swingende bruiloftsgasten.

Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-w Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-004 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-005 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-w2 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-008 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-009 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-010 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-011 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-012 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-013 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-014 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-w3 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-015 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-w4 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-018 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-020 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-021 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-023 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-024 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-025 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-026 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-027 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-028 Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk-029
Adresjes

Uitnodigingen: Wedding Paper Divas
Ringen: Lyppens and Schipper
Kleding: Weddings & Sarar
Bloemist: Regina Bloemen
Haar Stylist: Lonneke van Dijk
Make-up: Beauty Den Haag
Locatie: Landgoed Te Werve
Muziek: Toine Scholten Band & Ferocious Events DJ (noot van Hermine: echt een aanrader!!!)

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: