Bruiloft Landgoed Mariënwaerdt

  Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-010

  Wouter en Jorien zijn twee hele lieve mensen die heel goed weten wat van belang is in hun leven. Hun trouwgeloften over openheid, respect, gelijkwaardigheid en over bewuste keuzes maken lieten dit goed zien. Ik vond hun trouwceremonie zelf erg gedenkwaardig. En erg mooi om te zien dat er vele gedichten kwamen tijdens de dag. Eigenlijk vond ik stiekem dat onderstaande uitspraak van profeet Kahlil Gibran ook paste bij de ceremonie…

  Je werd samen geboren en zult eeuwig samen zijn.
  (…)
  Maar laat ruimte in je samenzijn
  En laat de winden van de hemel tussen jullie in dansen
  Hou van elkaar maar maak van de liefde geen binding
  Laat het liever een veranderende zee zijn tussen de kusten van jullie zielen
  Vul elkaar maar drink niet van dezelfde kop
  Geef elkaar je brood maar eet niet van hetzelfde brood
  Zing en dans samen en wees vol vreugde, maar laat elk van jullie alleen zijn
  Geef van je hart maar geef je hart niet in bewaring bij de ander
  Want alleen de hand van het Leven kan jullie harten bevatten
  En sta samen, maar niet te dicht op elkaar
  Zoals de eikenboom en de cypres ook niet in elkaars schaduw groeien.

  Ze trouwden bij het landelijke Landgoed Mariënwaerdt, dé locatie voor sapjesliefhebbers, mensen die zelf ook uit de Betuwe komen en mensen die van natuur houden. Daarom was deze locatie ook helemaal top voor dit bruidspaar. De dag verliep enorm ontspannen. We hadden alle tijd van de wereld voor de fotoshoot, de middag was heel losjes opgezet en tussen receptie en diner zat een uur ‘relaxtijd’, zodat de gasten konden genieten van de zon, de 16 fruittaarten (gemaakt door de gasten), elkaar en alle stukjes. Wederom een fantastische dag om vast te mogen leggen. Met emotionele momenten, mooie locatie en vooral heel veel blije mensen.

  Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-c Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-003 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-004 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-005 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-006 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-007 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-008 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-009 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-011 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-014 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-c2 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-015 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-017 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-018 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-019 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-020 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-022 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-021 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-023 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-024 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-025 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-026 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-029 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-027 Bruidsfotografie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt-028

  – Trouwkaart: voorkant door Win Westermann (tante van Jorien). Kaart zelf door Marieke Witke: www.patriciamaria.nl
  – Bloemen: Joos Wassenberg (moeder van Jorien)
  – Band: GroovePlanet www.grooveplanet.nl
  – Locatie & catering: Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt www.marienwaerdt.nl
  – Trouwauto: Henk Visscher www.visscher.nl
  – Taarten door: Lyke, Tessa, Frederieke, Elise, Anne, Eline, Nynke, Petra, Marian, Pauline, Lisette, Marloes, Marijn, Anita, Marianne, Sophie, Barbara, Kyra, Florence