Industriele fotolocatie voor een vintage bruiloft. Meelfabriek Leiden.

Trouwen bij De Lindenhof in Leiderdorp

Oh oh oh, Kristel, wat heb je d’r weer wat moois van gemaakt. Kristel, styliste van Oh Happy Day, is 1 van de beste vriendinnen van Maaike. En Maaike ging trouwen met Bastiaan in Leiderdorp. Samen hebben ze er voor gezorgd dat er een kick-ass stylingsplan op tafel kwam. Compleet met kerkelijke inzegening, persoonlijke familieceremonie waarbij alle getuigen een mooi stukje gingen vertellen, een heerlijke tafel met allemaal verschillende taartjes en een kissing tree. En dan heb ik het nog niet gehad over dat prachtige hartvormige stalen trouwlogo, over die geweldige trouwjurk en over de heerlijke fotolocatie.

Een trouwdag om nooit te vergeten

De locatie waar Maaike en Bastiaan gingen trouwen, De Lindenhof, kenden we nog helemaal niet. Het is een leuke plek waar je heel veel mee kunt. Dat komt door al die leuke schuren, terrassen en bomen. En dan heb je ook nog eens een fantastisch open stuk weiland waar je heel veel mee kunt. Kristel was helemaal los gegaan qua styling. Ze had prachtige bohemian dromenvangers gemaakt, er lagen hooibalen in het gras voor de buiten ceremonie en er waren leuke hoekjes gemaakt om even relaxed te kunnen zitten. Na de trouwceremonie ging het gezelschap bij elkaar zitten voor een stukje taart (van de taartentafel) en natuurlijk werd er een plaatje gedraaid.

Te veel om op te noemen

Kippenvelmomentje? “Oh Happy Day, gezongen door een echt koor na afloop van de dienst”. En eigenlijk was dit een dag die te groot is om compleet te omschrijven. Vandaar dat we gewoon lekker veel foto’s laten zien. Jullie kunnen dan meegenieten van alle styling, bruidsmeisjes, bloemen en liefde. Want liefde was er op deze dag. En wat zijn wij blij dat we dit mochten vastleggen!

Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-001 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-007 Santos trouwschoenen op een met leer beklede autostoel. De bruidegom trekt zijn jasje aan voor de bruiloft. Vintage en met veertjes gestylede save the date en trouwkaart. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-006 De bruid trekt haar trouwjurk aan. Casual trouwfoto van bruidegom met groomsmen in een Hollandse setting met molen. De first look vindt binnen plaats want het regent buiten. Het bruidspaar rijdt in een old timer weg en de gasten kijken toe vanuit een vintage schuur. Creatieve trouwfoto van een bruid op een Chesterfield bank in een industriële omgeving. Stoere trouwfoto bij de Meelfabriek in Leiden. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-015 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-018 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-019 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-020 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-021 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-022 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-023 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-024 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-025 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c2 Buitenceremonie bij de Lindenhof in Leiderdorp Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-034 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-031 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-033 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-035 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-037 De binnenplaats bij Lindenhof, versierd met kanten vlaggetjes. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-039 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c3 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-040 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-041 In de boomgaard bij de Lindenhof kussen bruid en bruidegom elkaar. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-043 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c4 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-030 Dineren op je bruiloft bij de Lindenhof in Leiderdorp. Overzichtfoto van de achterkant van het gebouw.

styling: www.ohhappyday.nl
kerk: Onze Lieve Vrouwen Geboortekerk te Hoogmade
Trouwlocatie, dinerlocatie en feestlocatie: De Lindenhof te Leiderdorp
bloemen: www.bloomyourlife.nl
Jurk: www.bruidshoek.nl (Rembo Styling)
Jurkjes bruidsmeisjes: www.zara.nl
Schoenen bruid: www.dunelondon.com
Ringen: www.evaschreuder.nl
Kapper: www.aankopkappers.nl
Muziek: www.thebratpackband.com
Catering: www.van-benschop.nl
fotobus: www.saykaas.com

10 Comments

 • kristel schreef:

  Wat een prachtige foto’s van deze geweldige dag! Geen woorden voor…

 • Jessica schreef:

  WoW geweldig!!! Alles is
  Mooi!! Foto’s Styling enz !!!
  Te leuk om te zien..

 • Geert schreef:

  dat sprookjes nog bestaan !!! Prachtig vastgelegd dat getuigt van vak(vrouw) manschap. Een genot om naar te kijken en bij weg te dromen.

 • Michou schreef:

  Prachtige foto’s en lekkere sfeer! Zijn die industriële foto’s in de lege hal ook bij de Lindenhof in Leiderdorp gemaakt?

 • Anita schreef:

  Wat zijn het toch prachtige ontroerende foto’s geworden! En ik mag ze met gepaste trots (als moeder van de bruid) steeds weer laten zien.
  Jullie hebben vele dierbare momenten van die dag vakkundig vastgelegd, een mooiere herinnering aan deze bijzondere dag konden jullie ons niet geven.
  Heel veel dank hiervoor!

 • Het verhaal achter de trouwfoto: vaders in symmetrie | Mon et Mine schreef:

  […] vlaggetjes. In ieder geval is het een verstild moment tijdens een fijne bruisende bruiloft. De zomerse bruiloft van Maaike & Bastiaan, zo bijzonder mooi gestyled. En met 2 hele persoonlijke ceremonies; eerst […]

 • […] vond het heerlijk om dit hoofdstuk in Maaike & Bastiaans leven vast te mogen leggen. Hun prachtige bruiloft was toen al geweldig, maar om dan ook zo’n klein mannetje te mogen fotograferen: heel […]

 • […] persoonlijke ceremonie bij De Lindenhof. Ik denk dat je de bruiloft wel kunt omschrijven als een Rustic, Bohemian en Romantische bruiloft. De styling is volledig verzorgd door Kristel van Oh Happy Day. En daar haar samenwerking met de […]

 • […] De rest van de styling had ze samen uitgezocht met zusje Maaike (ken je haar nog van die prachtige vintage bruiloft ?). Wist je trouwens dat Shaila in Japan ten huwelijk gevraagd is? En dat ze nu dus een […]

 • […] dag begon in Hoogmade, waar Shaila’s ouders wonen. We kenden deze plek nog van het moment dat Shaila’s zus ging trouwen. Rolf begon in Leiden, bij zijn ouders. En de first look vond plaats bij Shaila’s ouders. […]

Leave a comment