Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord – Marcel & Pieter-Bas

  Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-027

  Marcel en Pieter-Bas, twee lieve mannen met een passie voor een goed glas wijn, heerlijk eten én prachtige bomen. En laten wij nou ook van prachtige bomen en natuur houden! Dat ze besloten te trouwen bij Rhederoord verbaasde ons dan ook niets. Het is een bijzondere locatie die op een groot landgoed ligt, omringd door de meest prachtige en exotische bomen. Met koeien, hoog gras en veel groen, maar tegelijkertijd ook met een nette aangelegde tuin, romantische blauwe regen en een statig landhuis.

  Wat deze dag voor ons zo bijzonder maakte is het feit dat de locatie en de gehele dag zo perfect bij de mannen leek te passen; alles was persoonlijk geregeld. Zo was de oom van Pieter-Bas de spreker tijdens de ceremonie, waren de trouwgebakjes speciaal ontworpen en lag er een welkomstbriefje op de kamer van de gasten. Ook was er tijdens de trouwceremonie, buiten voor het landhuis, een bijzonder gedicht over hoe bomen ook vrienden zijn en er waren echt heel veel kinderen aanwezig. En als afsluiting was er een avondvullend diner, uiteraard met heerlijke wijnen en tussendoor een kaas-gang (waar Pieter-Bas, net als ik, heel veel van houdt.). We hebben het zelfs tijdens de fotoshoot nog gehad over heerlijke tallegio-recepten! Al met al een fantastische dag met geweldig weer, lieve mensen en een top-locatie.

   

  Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-001 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-002 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-006 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-008 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-c Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-009 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-011 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-010 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-012 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-013 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-014 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-015 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-016 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-017 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-018 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-019 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-020 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-021 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-022 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-023 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-024 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-025 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-028 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-029 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-026 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-030 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-031 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-033 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-032

  Adresjes

  Locatie: Landgoed Rhederoord
  Trouwtaart: Banketbakker Christiaan (speciaal ontworpen gebakjes, in de vorm van een lotus)
  Bloemwerk: Mon Fleuri
  BABS: Nienke Pol
  Trouwringen: Van Hell Juweliers
  Trouwpakken: Society Shop Utrecht
  Trouwschoenen: Shuz bij Schmidt

  Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord

  4 Comments

  • Paul & Linda Bakker schreef:

   Wat een prachtige foto’s!!!! Het geeft de sfeer perfect weer, geweldig om hierbij aanwezig te zijn geweest.
   Nogmaals dank daarvoor.xxx

  • Pieter-Bas & Marcel schreef:

   Wat een fantastische dag die voor ons in het teken stond van al onze vriendschappen. Hoe mooi is het als je samen met vrienden hun kinderen en familie op deze manier de liefde die je naar elkaar voelt kunt delen, maar ook uitspreekt hoe dierbaar vriendschappen zijn. Met elkaar een dag beleven in zo’n schitterende omgeving ‘het lijkt wel buitenland’ was een veel gehoorde reactie, maar dit is gewoon Nederland. Wat hebben wij genoten van deze dag in deze ambiance. Het hele team van Rhederoord heeft iedereen zich gast laten voelen, waarbij continue oog en aandacht was voor onze details zonder er om te vragen. De wijze waarop Maddy van Monfleurie kleur en stijl gaf aan onze wensen ‘heel mooi en bijzonder’.
   En dan Hermine en Ramon, vanaf de eerste ontmoeting was er een click, het gevoel van over en weer elkaar begrijpen. Dit heeft geresulteerd in deze adembenemende foto’s. De sfeer, de details, de emoties, onze vrienden en de kinderen, alles is zo mooi in beeld gebracht. Het lijkt bijna nog mooier dan de werkelijkheid. De bomen en koeien in het landschap van dit prachtige landschap zijn een symbiose aangegaan met ons gezelschap, de mensen stralen alsof het geluk er van afhangt en de rijke tijd van weleer is teruggebracht door de prachtige sfeerbeelden op het landgoed en ons gasten. Jullie laten deze bijzondere dag voor de toekomst leven en hebben voor deze toekomst de verbintenis gelegd met onze vrienden zoals wij verwoord hebben in het mooie gedicht ” vrienden zijn als bomen”.
   Wij willen iedereen heel erg bedanken,
   Pieter-Bas en Marcel

  • Het verhaal achter de trouwfoto: hand in hand | Mon et Mine schreef:

   […] je gaat trouwen bij Rhederoord, kies je er al snel voor om foto’s te maken in de directe omgeving. Er is namelijk een […]

  • […] je meer van deze kleurrijke bruiloft zien? Check dan het blogbericht van Mon et […]

  Leave a comment