Nieuwe website staat online

By 29 april 2015 Nieuws No comments

    emmily-laptop

    “Maar jullie vorige website was prima toch?”. Wanneer we collega’s en bruidsparen vertelden over ons winterproject (onze nieuwe website) kregen we bovenstaande vraag vrij vaak. En dat klopt ook wel, onze website was prima. Maar prima is soms niet helemaal goed- of ‘nu genoeg’. Dus daarom zijn Ramon en ik vorig najaar, zo’n beetje rondom mijn zwangerschapsverlof, gaan zitten en denken en tekenen.

    Wat moest de nieuwe website zeker hebben? Wat was er mis met de oude en hoe konden we dat verbeteren? Onze oude site had bijvoorbeeld een incomplete weergave van onze bruidsfotografieworkshops, we wilden onze favoriete bruiloften nog duidelijker naar voren laten komen en duidelijker laten zien wat het voordeel is van twee bruidsfotografen op je bruiloft. Want dat is wat we doen: bruiloften fotograferen, met twee fotografen die onwijs veel van hun vak houden en die enthousiasme graag op hun website laten zien. Doormiddel van goede foto’s, duidelijke teksten en hier en daar een filmpje. En het liefst met zo veel mogelijk enthousiaste referenties van bruidsparen.

    Dus hierbij: onze nieuwe website! Ondertussen hebben we een nieuwe werkkamer, een nieuw seizoen en nu ook een nieuwe website. We hopen dat de bruidsparen die ons al langere tijd volgen het helemaal leuk vinden en toekomstige bruidsparen enthousiast worden over onze fotografie.

    Leave a comment