Loveshoot Goirle | Sandra & Anthony

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-003

  De heide van Goirle is prachtig. Combineer zo’n omgeving met ondergaande zon en je krijgt een erg fijne (al zeg ik het zelf) loveshoot. Sandra zag het al helemaal voor zich; picknicken, avondlicht, relaxen en tegelijkertijd gefotografeerd worden. Natuurlijk niet geheel zonder gezonde spanning, want op de foto gaan is best een beetje mag natuurlijk, maar haar aanstaande man Anthony en haar zoon Jesse waren er gelukkig om haar aan het lachen te maken.

  Een gestylede loveshoot dus, terwijl dat niet eens echt nodig was in verband met de waanzinnige natuur. Uiteindelijk hebben we in totaal misschien 3 keer 100 meter gelopen en in die omgeving talloze plekjes gevonden voor een aantal mooie foto’s. Nog maar een maand of tien te gaan tot de bruiloft, maar wij hebben er extra veel zin in gekregen!

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-004

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-c

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-005

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-006

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-007

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-008

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-c2

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-009

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-012

  Loveshoot Fotoshoot ondergaande zon-013

  Leave a comment