Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-009

  Een trouwdag draait om meerdere dingen. Om de liefde voor elkaar, om de liefde voor vrienden en familie en in het geval van Paul en Wilma ook zeker om de liefde voor de Here. En dus waren we er bij van de voorbereidingen tot de bijzondere kerkdienst. Extra bijzonder, omdat Paul normaal gesproken ook vaak in de kerk muziek maakt en hij nu dus zijn vrienden en kennissen kon horen spelen op zijn eigen trouwdag.

  De gehele dag vond plaats in de omgeving van Barendrecht en Dordrecht. We begonnen in het bijna leegstaande huisje van Wilma. Haar familie was blijven logeren waardoor het heerlijk gezellig was met al die kinderen. Paul begon in het huis waar hij gaat samenwonen met zijn -nu- vrouw. Nadat ze elkaar hadden gezien (Wilma stond al voor het raam te kijken, want ze kon niet wachten), reden we Dordrecht in voor het eerste deel van de fotoshoot. Het tweede deel vond plaats in de prachtige tuin van Huys ten Donck. Deze locatie is van oudsher een buitenplaats en daarnaast een ontvangstlocatie voor verscheidene bijeenkomsten. De prachtige ontvangstzaal in rococostijl leent zich uitermate goed voor een chique huwelijk.

  Tijdens de ceremonie, de receptie en de kerkdienst kon je echt merken dat dit een grote en vrolijke familie is. Het contrast tussen de vrolijkheid van de kinderen en het statige van Huys ten Donck was dan ook geweldig om te zien. Nadat we de kerkdienst hadden vastgelegd was het tijd om weer richting Elburg te rijden. Met volle kaartjes en een glimlach op ons gezicht.

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-c

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-005

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-006

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-007

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-008

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-010

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-c2

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-011

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-012

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-013

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-015

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-017

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-018

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-019

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-024

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-c3

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-023

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-022

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-025

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-026

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-027

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-028

  Bruiloft Huys ten Donck Ridderkerk-029

  Leave a comment