Proefmiddag Kasteel Wijenburg

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-010

  Er zijn een paar locaties in Nederland waar we met enige regelmaat terugkeren. Dat kan zijn omdat het gewoon een populaire locatie is, of omdat we op de een of andere manier een match zijn met die locatie. Kasteel Wijenburg is een goed voorbeeld. We komen er inmiddels een keer of twee per jaar en mogen er deze December ook weer naartoe voor een winterbruiloft (whoohoo, mét twee superschattige kinderen op die bruiloft!).

  Omdat we dus meerdere malen bij Wijenburg geweest waren werden we uitgenodigd om onszelf te presenteren tijdens de “Generale Repetitie”. Dit is een evenement waar bruidsparen naar toe komen die dit geweldige kasteeltje in Echteld hebben vastgelegd en eens mee willen maken hoe een bruiloft er nou zo’n beetje uit zou zien. Een heel aantal trouwleveranciers presenteren hier wat ze kunnen en wij dus ook.

  Vandaar dat we een kleine selectie foto’s hebben gemaakt en die hier laten zien. Heel apart om op deze locatie te zijn zonder dat we een echte bruiloft vastleggen, en misschien hebben we daarom ook wel alsnog foto’s gemaakt. Gewoon omdat het kan. Met een extra groet naar het team van Wijenburg (en in het bijzonder Martine (van die fantastische verhalen over het kasteel en de wijnen), collega Peter Kos, Eva van La Nou Nou, de superlieve hond Saartje en al die andere fijne collega’s en bruidsparen die aanwezig waren.

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-007

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-c

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-003

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-c3

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-008

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-009

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-012

  Proefmiddag Trouwen Kasteel Wijenburg-c2

  De leveranciers die aanwezig waren zijn:

  Bruidspaar Eveline & Maarten
  De Heeren van ’t Goede Leven,
  Studio Bellezza
  Fotografen Mon & Mine en Peter Kos
  The Wedding Singers
  Groendecorateurs De Agave
  One Life Film
  DJ SKYFLY
  Weddingnanny La Nou Nou
  Feest in verve
  Weddingdeco
  La Kei Producties
  Babsen Jolanda van de Geer & Wim Holtman

  Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Kasteel Wijenburg

  Leave a comment