Een warme aanbeveling

Bruiloft-Deining-aan-Zee-Castricum-012

Nu gaan we niet alle reviews, aanbevelingen en referenties in een blogpost verwerken hoor, maar op deze zijn we zo trots en hij is zo gedetailleerd dat we hem toch even extra willen showen. Marijke & Jeroen hadden een winterbruiloft en die vond grotendeels plaats bij Deining in Castricum aan Zee.

“Toen we besloten te gaan trouwen, wisten we één ding zeker: Ramon en Hermine moeten onze bruiloft vastleggen. Jullie fotoseries zijn namelijk zo echt, de foto’s sprankelen, de mensen stralen en de kleuren zijn prachtig. Bovendien laten jullie foto’s geen clichés zien. Dat laatste vonden we misschien wel het allerbelangrijkst. 

We zijn ont-zet-tend blij met de uiteindelijk fotoserie. Het plezier en de liefde spat van de foto’s. En elke keer dat we de fotoserie bekijken, vallen nieuwe details op. Favorieten zijn in ieder geval de foto van Jeroen en zijn zus, beiden in een andere kamer. Maar ook de foto van opa en mij is prachtig, of die foto dat oma door de sneeuw naar huis wordt gebracht. Of die foto van onze first look, tijdens het rijst strooien. Ach, ze zijn allemaal zo mooi. Elke keer hebben we een andere favoriet. Wij staan op de foto’s zoals we in het echt ook zijn, en daar zijn we heel, heel, heel erg blij mee.”

Bruiloft-Deining-aan-Zee-Castricum-018

Marijke & Jeroen-218-2

Bruiloft-Deining-aan-Zee-Castricum-031 

En ze schrijven verder nog het volgende:
“Jeroen en ik zeiden na afloop tegen elkaar dat het jammer is dat we niet vaker een hele dag twee fotografen om ons heen hebben. De fotoreportage die jullie van onze bruiloft hebben gemaakt is één groot cadeau. Jullie hebben de dag weten te vangen in prachtige plaatjes. 
 
Eén tip voor mensen die willen beknibbelen op bruidsfotografie: niet doen. Het is de investering waard! Door een geslaagde fotoreportage geniet je nog langer van je bruiloft. 
 
Bedankt voor jullie mooie werk en het plezierige contact. Wij zullen jullie aanbevelen!”

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: