Behind the scenes

  Mon et Mine aan het werk-8
  Ik weet niet zo goed waar ik het laatst zag: waarschijnlijk bij Hoffer Photography, De Chrismannetjes of Two Mann Studios, maar een behind-the-scenes blogpost is eigenlijk heel erg leuk! Bruidsfotografie is sowieso heel erg leuk om te doen en daarom maken we af en toe een foto van onszelf op een bruiloft om dat vooral te onthouden.

  Ja, natuurlijk is het hard werken, ja natuurlijk maak je lange dagen en wil je ook wel eens een weekendje met je pantoffels aan op de bank zitten, maar hoe tof is het om op bijzondere plekken te komen, mooi licht te zien, fijne bruidsparen mee te maken en dan hebben we het nog niet eens over de taart gehad! Daarom een kleine selectie beelden van ons terwijl we aan het werk zijn.

  Foto’s waarbij Hermine watertandend rondom de desserttafel blijft hangen, waar Ramon lekker een taartje eet met 1 van de gasten, waar we alvast op mooie plekjes staan om te testen of het licht goed genoeg is, waar we omringd worden door talloze fotograferende gasten en tussen de bomen door schieten. Ook staan er foto’s tussen die we gemaakt hebben tijdens het momentje dat we een artiestenmaaltijd krijgen, een foto waar Ramon half in een plas water hangt, we op een waanzinnige plek in Italië zijn, je ziet hoe we onze camera’s droog houden bij regenachtig weer en een paar creatieve shots.

  Enjoy!

  Mon et Mine aan het werk-1

  Mon et Mine aan het werk-2

  Mon et Mine aan het werk-3

  Mon et Mine aan het werk-5

  Mon et Mine aan het werk-7

  Mon et Mine aan het werk-9

  Mon et Mine aan het werk-10

  Mon et Mine aan het werk-11

  Mon et Mine aan het werk-12

  Mon et Mine aan het werk-13

  Mon et Mine aan het werk-14

  Mon et Mine aan het werk-6

  Mon et Mine aan het werk-15

  Mon et Mine aan het werk-16

  Mon et Mine aan het werk-4

  Mon et Mine aan het werk-18

  Mon et Mine aan het werk-19

  Mon et Mine aan het werk-17

  Mon et Mine aan het werk-20

  Mon et Mine aan het werk-23

  Mon et Mine aan het werk-21

  Mon et Mine aan het werk-22

  Mon et Mine aan het werk-24

  Mon et Mine aan het werk-25

  Mon et Mine aan het werk-26

  One comment

  • inge schreef:

   super leuk zeg!!! hele leuke foto,s en een gaaf inkijkje in het leven vam een fotograafstel:)
   lijkt me prachtig beroep, en ik ben al heel lang een stille volger van jullie blog!
   ga door!!!!!

  Leave a comment