Feedback sessie

  bruidsfotografie-workshop-grid

   

  Feedback geven en feedback krijgen. Best lastig eigenlijk, maar oh zo nuttig! Met name feedback op die facetten van je fotografie die je zelf niet meer helemaal in de gaten hebt. Misschien qua poses die je gebruikt, of qua nabewerking, of qua selecties voor je blog. Omdat je zelf continu met je eigen foto’s bezig bent kan het zomaar zijn dat je niet meer “ziet” waar je nog grote veranderingen kunt aanbrengen.

  Vandaar dat we op 13 november 2015, bij ons thuis in Elburg, een feedback sessie organiseren. We ontvangen deze dag maximaal 5 cursisten en iedere cursist krijgt een uur lang feedback op zijn of haar foto’s. Op een positieve en opbouwende manier uiteraard, zodat je aan het einde van de dag weet hoe je je eigen fotografie kunt verbeteren. En het leuke is dat we deze dag met meerdere mensen zijn, zodat je ook van elkaars feedback kunt leren.

  Kosten: 350 euro ex btw.

  Wil je je inschrijven? Stuur ons dan een mailtje met je bedrijfsnaam en adresgegevens. Na betaling is je plekje helemaal gereserveerd (tickets zijn tot 2 weken voor de feedback sessie overdraagbaar, maar niet te cancellen).

  Misschien tot snel!

  Leave a comment