Bruidsfoto award nominaties 2014-2015

  Bruidsfoto Awards 2014 Nominatie 1

   

  Genomineerd voor de Bruidsfoto Award: hoe tof! Elk jaar doen we mee en elk jaar duimen we weer dat we een nominatie krijgen en dit maal heeft Mon et Mine er 2 te pakken. Dat betekend dat we nu al 4 jaar op rij één of meerdere nominaties hebben!

  De Bruidsfoto Awards is een wedstrijd die elk jaar door Bruidmedia georganiseerd wordt. Zij zijn onder andere bekend van Bruid & Bruidegom Magazine. Het draait om 2 rondes: de eerste ronde laat zien welke foto’s door de vakjury uitgekozen zijn als beste foto’s en de tweede ronde draait om het verzamelen van publieksstemmen en fotografenstemmen. De foto met de meeste stemmen wint dan daadwerkelijk een award.

  Ben je benieuwd naar de foto’s die we ingestuurd hebben, kijk dan vooral even bij onze wedstrijdinzendingen. We hebben hier ook een poging gedaan om aan te geven waarom we bepaalde foto’s hebben ingestuurd. En het leuke: we zijn dubbel genomineerd dit jaar! Ditmaal met een foto die gemaakt is door Ramon en ook een foto die gemaakt is door Hermine (ik). Dubbel feest dus.

  Deze eerste foto is genomineerd in de categorie „De (Trouw-)Ceremonie”. De foto is gemaakt door Ramon tijdens de bohemian vintage bruiloft van Nailia en Thijs. De foto laat een heerlijk spontaan momentje zien, vlak na hun trouwceremonie. Een ceremonie die overigens gedaan werd door Mariëlle Jongmans! En mocht je je afvragen waar al die styling vandaan komt: Anouk van den Dries was er om alles te regelen in opdracht van Het Bruidsmeisje. De bruid had zelf erg veel toffe ideetjes uitgewerkt en dus was het een kleurrijke, vrolijke dag, in hun eigen achtertuin.

  De tweede foto is gemaakt door Hermine (jajaja, ik) tijdens de onwijs toffe vintage bruiloft van Fabienne en Christian. De styling was gedaan door Pauline van Back to Style. We hadden heel wat van hun foto’s ingestuurd, omdat we zelf zo trots zijn op hun reportage en net deze foto, een moment tussen bruid, moeder en schoonmoeder, is uitgekozen in de categorie “Sfeer en Emotie”. Superblij dus, helemaal omdat we dolgraag echte momenten vastleggen.

  Wil je de overige nominaties ook zien, kijk dan even op de website van Bruid & Bruidegom Magazine. En als je zin hebt om te stemmen, dan kan dat via deze link. Voor de stellen die al getrouwd zijn of misschien ooit, heel veel later, gaan trouwen: vul dan vooral gewoon de datum van vandaag in als „trouwdatum”. Veel plezier met stemmen en kijken!

  Bruidsfoto Awards 2014 Nominatie 2


  Leave a comment