De 10 meest populaire trouwblogs van Mon et Mine – 2014

Bruiloft-Rotterdam-Wereldmuseum-014
Gelukking Nieuwjaar iedereen!

Tijd voor overzichtjes nu, het voorgaande jaar is immers net voorbij. Omdat we het je graag gemakkelijk maken om een aantal hele mooie blogposts te bekijken op onze website hebben we een overzicht gemaakt van de meest populaire blogs. Deze blogs zijn dus het vaakst en langst bekeken in 2014. Dus heb je nog oliebollen over, pak ze er bij en klik gezellig mee. En ben je toevallig net gevraagd (vannacht) en nog op zoek: wij horen het graag!

1. De vintage bruiloft van Laura en Sjoerd bij Sechery.

2. Trouwen in Italië in het pittoreske Pietralunga met Mariska & Roderik.

3. Een topbruiloft uit 2012 met Pauline en Kasper: hun vintage gestylede bruiloft in de eigen achtertuin.

4. Deze blogpost hebben we ivm privacy offline gehaald.

5. I & R ontbreken ook niet in deze lijst! Hun prachtige romantische bruiloft bij Landgoed te Werve is goed bekeken.

6. En ook Fabienne en Christian staan in de lijst. Hun bruiloft bij de Treeswijkhoeve in Waalre is prachtig om te zien en dat vonden onze lezers ook.

7. Ik vind het zelf superleuk dat deze bruiloft bij Kasteel Wijenburg ook zo vaak bekeken is. Omdat we zelf zo blij zijn met deze bruiloft hebben we er ook een voorbeeldalbum van laten maken.

8. Merel en Roger trouwden in 2013 bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en ook deze blogpost is erg populair.

9. Op de negende plaats staat een blogpost met allemaal tips over het vinden van de ideale binnenlocatie voor je fotoshoot, wanneer het buiten blijkt te regenen of gewoon veel te koud is.

10. En last, but certainly not least, de bruiloft van Daniël en Dieuwertje. Compleet met Fearless/ISPWP-awardfoto, te gekke trouwauto, prachtig bruidspaar en een heel aantal Rotterdamse locaties.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: