Chinese Bruiloft Rotterdam

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-002

  We lieten je laatst al dag 1 zien van dit Chinees-Surinaamse huwelijk. Hierbij laten we je het tweede deel zien. De dag begon bij het huis van Michelle en Diederik waar een complete Chinese Theeceremonie plaatsvond. Dus met het uitdelen van Chinese thee aan naaste familie van zowel bruid als bruidegom. Dit moment heeft allemaal traditionele elementen, zoals de prachtige Chinese rode jurk van Michelle, het feit dat de thee aangereikt moest worden door een vrouw die al een kind heeft gekregen en natuurlijk rode envelopjes met daarin een geldbedrag.

  Na de traditionele theeceremonie was het tijd om richting een prachtig Dim Sum restaurant in Rotterdam te rijden, het Grand Garden, gelegen vlakbij De Coolsingel. Echt grappig om eerst langs het stadhuis te komen (waar we al heel vaak geweest zijn) en zo een straatje binnen te gaan waar dan dit geweldige restaurant zit. De bridal party was al bezig met het versieren van de tafels en de ontvangsttafel en toen Michelle en Diederik alle gasten verwelkomd hadden was het tijd om snel om te kleden en te beginnen met het 10-gangen diner.

  Elke gang staat voor een onderdeel van het huwelijk. Denk aan kinderen, geluk en vriendschap. Wederom veel traditie dus. En toen de bijzondere gerechten op tafel kwamen en wij als Hollanders onze ogen uitkeken (een compleet varken, haaienvinnensoep, peking-eend en nog veel meer) begon het bruidspaar aan hun ronde langs alle tafels. Bij dit soort trouwbanketten is het gebruikelijk om langs elke tafel te gaan en daar een toost op elkaar en het bruidspaar uit te brengen. Dit gaat gepaard met veel lawaai, het klinken van glazen en heel veel blijdschap. Wederom een kleurrijk feestje dus!

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-003

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-004

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-c

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-006

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-007

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-008

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-009

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-010

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-011

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-012

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-013

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-014

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-015

  Chinese bruiloft theeceremonie Rotterdam-016

   

  Adresjes van Michelle en Diederik

  Trouwkaart en gastendoek: Crystal Lieuw On www.designbyclo.com
  Trouwjurk: Amiga – http://www.bruidsmodewinkel.nl/
  Trouwschoenen: Rainbow van Stylez shoes www.stylezshoes.com
  Chinese jurk: www.lolamoda.nl
  Trouwkostuum: Roka – www.roka.nl
  Trouwringen: Steinberg – www.123gold.nl
  Bedankjes: zelf geregeld, Jellybeans in de kleuren van de dag!
  Bruidsboeket en corsages: moeder van de bruid
  Dinerlocatie: Grand Garden te Rotterdam

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.

  One comment

  • Marlène & Kaith Lieuw On schreef:

   Jammer dat we niet persoonlijk aanwezig konden zijn.
   Het geheel is prachtig om te zien !
   Het bruidspaar wensen wij heel veel gelukkige jaren samen !

  Leave a comment