Bohemian trouwen bij Buitenplaats Plantage

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-042

  Zo heel af en toe ontdek je een nieuw pareltje in Nederland. Buitenplaats Plantage is zo’n pareltje, verscholen achter een tuincentrum, midden tussen de velden in, in 1 woord prachtig! Zoals ze zelf zeggen: “indien je geen tijd hebt, kom dan gewoon pas langs op het moment dat je wel tijd hebt”. Helemaal passend bij deze dag!

  Sietske en Harald hadden een beetje een last-minute wedding. Ze wisten al geruime tijd dat ze zouden gaan trouwen, maar maakten 6 weken geleden de keuze om gewoon voor het najaar te gaan, in plaats van de zomer van 2015. En waarom ook niet eigenlijk? Het najaar is namelijk een heerlijke periode om te trouwen, helemaal als je een indian summer hebt. Dus wij werden ingeschakeld, de rest van de leveranciers werd vastgelegd en binnen no-time was het tijd voor hun bruiloft.

  Dit is ook eigenlijk zo’n bruiloft waar je even na moet denken over hoe je hem kunt omschrijven. De ochtend begon namelijk al heel sereen. Sietske had besloten om zich om te kleden in de kamer van haar dochtertje, een prachtig kamertje met een fijne rustige uitstraling. En toen ze klaar was met de voorbereidingen had ze nog voldoende tijd over om met haar vriendinnen te relaxen.

  De middag en avond vonden plaats bij hun prachtige trouwlocatie. Er was een bijzondere trouwceremonie met “handfesting” lintenritueel, een groep dierbaren gingen om hen heen staan tijdens het hoogtepunt van de ceremonie waarbij ze stuk voor stuk een wens uitspraken en de ringen vasthielden en alle gasten waren persoonlijk betrokken bij de ceremonie. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat Sietske vrijwel de hele dag op haar blote voeten liep! Eigenlijk was het zonde om voor een paar foto’s even de All-Stars er bij te pakken, hoewel die natuurlijk ook supertof zijn.

  Voor ons eindigde de avond met een sfeerimpressie van het heerlijke biologische diner. De locatie had allemaal lekkere hapjes bereid, de tafels waren prachtig gestyled en ook wij kregen een heerlijke maaltijd met huisgemaakte friet en een gigantische bio-hamburger. Echt een dag waar je met een grote glimlach op je gezicht naar huis rijdt.


  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-005

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-c

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-008

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-009

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-012

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-c2

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-013

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-014

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-015

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-016

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-019

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-020

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-023

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-c4

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-024

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-025

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-026

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-029

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-c3

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-030

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-031

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-033

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-034

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-036

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-038

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-040

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-043

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-044

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-045

  Bruiloft-Buitenplaats-Plantage-046

  De adresjes van Sietske & Harald

  Ringen: Gild atelier Amsterdamhttp://www.gildatelier.com/
  Kleding bruid: Laura Dols http://www.antieketrouwjurken.nl/
  Kleding bruidegom: Hugo Boss
  Haar & make up: Saskia Boom- van der Molen vanhttps://www.heelnatuurlijk.nl/
  Haar bruidegom: Sjenkels Haarlem
  Stylingsbloemen: Annemiekes Pluktuin: www.annemiekespluktuin.nl
  Styling: zelf
  Taart: Anne Marije eko kitchen http://www.annemarije.org/
  Locatie: buitenplaatsplantage Vogelenzang,www.buitenplaatsplantage.nl
  Muziek: Steven Wouterlood

  One comment

  Leave a comment