Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-002

Het is september, het is prachtig weer en wij hebben een workshop gegeven. Ditmaal niet met grote kans op regen, of dikke windvlagen en koude, maar gewoon een workshop met heerlijk weer. De dag begon sowieso al fijn, omdat we als workshoplocatie hadden gekozen voor Het Koetshuis in Hulshorst. We kenden deze locatie al via deze Rock ‘n Roll-bruiloft en deze heerlijke vrolijke bruiloft. Alle deelnemers kregen een kopje koffie of thee en een heerlijk vers bereid taartje.

Wat mij zelf zo aanspreekt bij deze locatie is de vriendelijkheid van de mensen, de waanzinnige ligging midden in het bos en het fantastische eten. Echt een beetje een up-scale-workshop dus ;) De reacties van onze cursisten waren dan ook positief en wij hebben zelf ook het gevoel dat het weer een succesvolle workshop was.

Tijdens deze bruidsfotografie workshop gingen we in op de volgende onderwerpen:

Bedrijfsvisie
Business & Marketing
Theorie & Praktijk van onze fotografie
Workflow & Nabewerking
Hierbij een aantal foto’s van Sophie & Harm-Jan, ons model-bruidspaar.

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-c

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-001

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-005

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-009

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-010

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-006

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-c2

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-012

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-c3

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-013

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-015

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-016

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst-017

Wil je meer weten over onze komende workshops? Mail ons dan even via deze link en we houden je op de hoogte!

 

Reactie(s) van onze cursisten:

“Voor mij een heel boeiende dag, heel open en duidelijke afgebakende visie, deze ervaring zal zeker een bijdrage leveren tot mijn evolutie in de de toekomst. Ik heb er zo zin in om erin te vliegen! Dankjewel!”

“Wat waren wij blij dat we nog twee plekjes hadden bemachtigd bij de workshop van Mon et Mine. We hadden er superveel zin in en de workshop heeft onze verwachtingen zelfs nog overtroffen! Net als Ramon en Hermine fotograferen wij samen, dus zij zijn echt een voorbeeld voor ons, maar ook fotografen die alleen werken zullen veel profijt van deze workshop hebben! Aan het eind van de dag ga je gegarandeerd met een hoop nieuwe ideeën en inspiratie naar huis. Hermine en Ramon, heel erg bedankt!”

“Het was een ontzettende leuke workshop. Open en eerlijk vertellen jullie over jullie kijk op het vak! Goeie tips qua fotografie, maar ook zeker op het gebied van marketing!
Op weg naar huis kon ik niet wachten om met alle ideeën aan de slag te gaan, die ik bij jullie heb opgedaan!”

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: