Loveshoot bij de ENKA fabriek in Ede

  Loveshoot-Enka-Fabriek-Ede-003

  De Enka-fabriek (info@enka-ede.nl), die locatie waar we 2 jaar geleden ook geweest zijn en toen al onder de indruk waren van al die te gekke ruimtes en authentieke fabriekshallen. Annemarie en Richard waren totaal gevallen voor de charme van deze locatie en dus gingen we hier hun loveshoot doen. En niet zomaar een loveshoot, maar eentje ter ere van hun 5-jarige huwelijk!

  Annemarie, zelf ook bruidsfotografe, had de locatie dus helemaal geregeld waardoor we op een regenachtige maandag lekker aan de slag konden. En hoe fijn is het dan wanneer je, bij 100% kans op regen, gewoon de perfecte binnenlocatie hebt voor je shoot? We begonnen op aanraden van de opzichter in 1 van de loodsen en werkten langzaam maar zeker ons door alle ruimtes heen. Overal zag je mooie afgebladderde wanden, wandcontactdozen, energiemeters die het niet meer deden en hier en daar een tof vintage stoeltje. Toen we uiteindelijk nog een paar foto’s buiten bij een oude poort gemaakt hadden zat de shoot er op en konden we voldaan weer richting Elburg rijden.

  Annemarie & Richard: van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarige huwelijk! Dat er nog maar heel veel jaren mogen komen.

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-006

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-001

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-c

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-007

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-c3

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-008

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-c2

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-014

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-013

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-015

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-016

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-017

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-018

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-019

  Loveshoot Enka Fabriek Ede-020

  One comment

  • […] Ik heb 15 te gekke bruiloften mogen fotograferen, korte en lange en een aantal leuke loveshoots. Ook heb ik een ultiem project mogen fotograferen waarbij mijn passie voor gezonde voeding en fotografie samen komt, maarrrr.. daar kom ik in 2015 op terug. Als klap op de vuurpijl zijn Richard en ik dit jaar 5 jaar getrouwd en hebben we een loveshoot mogen doen bij bruidsfotografenduo Mon & Mine. Het resultaat is echt te gek! […]

  Leave a comment