Loveshoot bij de ENKA fabriek in Ede

Loveshoot-Enka-Fabriek-Ede-003

De Enka-fabriek (info@enka-ede.nl), die locatie waar we 2 jaar geleden ook geweest zijn en toen al onder de indruk waren van al die te gekke ruimtes en authentieke fabriekshallen. Annemarie en Richard waren totaal gevallen voor de charme van deze locatie en dus gingen we hier hun loveshoot doen. En niet zomaar een loveshoot, maar eentje ter ere van hun 5-jarige huwelijk!

Annemarie, zelf ook bruidsfotografe, had de locatie dus helemaal geregeld waardoor we op een regenachtige maandag lekker aan de slag konden. En hoe fijn is het dan wanneer je, bij 100% kans op regen, gewoon de perfecte binnenlocatie hebt voor je shoot? We begonnen op aanraden van de opzichter in 1 van de loodsen en werkten langzaam maar zeker ons door alle ruimtes heen. Overal zag je mooie afgebladderde wanden, wandcontactdozen, energiemeters die het niet meer deden en hier en daar een tof vintage stoeltje. Toen we uiteindelijk nog een paar foto’s buiten bij een oude poort gemaakt hadden zat de shoot er op en konden we voldaan weer richting Elburg rijden.

Annemarie & Richard: van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarige huwelijk! Dat er nog maar heel veel jaren mogen komen.

Loveshoot Enka Fabriek Ede-006

Loveshoot Enka Fabriek Ede-001

Loveshoot Enka Fabriek Ede-c

Loveshoot Enka Fabriek Ede-007

Loveshoot Enka Fabriek Ede-c3

Loveshoot Enka Fabriek Ede-008

Loveshoot Enka Fabriek Ede-c2

Loveshoot Enka Fabriek Ede-014

Loveshoot Enka Fabriek Ede-013

Loveshoot Enka Fabriek Ede-015

Loveshoot Enka Fabriek Ede-016

Loveshoot Enka Fabriek Ede-017

Loveshoot Enka Fabriek Ede-018

Loveshoot Enka Fabriek Ede-019

Loveshoot Enka Fabriek Ede-020

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: