Trouwen in Zuid-Limburg: Hoeve Vernelsberg

  Fine-art trouwfoto van bruidspaar in Limburg.

  Hoeve Vernelsberg, zo’n locatie in het Zuiden van het land. In een klein plaatsje genaamd Epen, ligt deze driehoekige hoeve met een fantastische oude binnenplaats, midden in de natuur. Het is echt zo’n onontdekt plekje waar gelukkig steeds meer bruidsparen gaan trouwen. Denk aan een Hoeve, een binnenplaats met superoude keitjes, heel veel houten balken, prachtig houtsnijwerk en diverse ruimtes om in te verblijven. Het is precies goed voor een bruiloft van een man of 40.

  Wij mochten hier afgelopen weekend een bruidsreportage verzorgen voor Sören en Vera. Van te voren hadden we via Skype het een en ander besproken en toen we die zaterdagochtend op tijd in de auto stapten om hun reportage te maken hadden we er enorm veel zin in. Omdat de kans op regen toch wel heel erg groot was, werd besloten om de ceremonieplek gewoon binnen klaar te zetten. Liever alles binnen mooi stylen, dan last-minute naar binnen rennen omdat het ineens keihard ging regenen. En laat dat laatste nou ook precies gebeuren! Nog geen 5 minuten voor hun ceremonie begint hoorden we ineens onweersgerommel in de verte en begon het steeds harder te regenen. Gelukkig konden alle gasten lekker droog binnen zitten in de waanzinnig leuk gestylede trouwzaal. Overal kaarsjes, confetti-dipped vazen en bloemen. En de taartentafel stond achterin ook al helemaal klaar. De ceremonie kon beginnen!

  Na de ceremonie fotografeerden we de borrel. Hier vonden een paar leuke verrassingen plaats voor het bruidspaar. Er kwam een speech, er werd een live-painting aangeboden en er ontstond een heuse flashmob. En toen Heerlijk & Hecht hun heerlijke hapjes uit kwamen delen was het feest compleet. Wat een heerlijke dag om weer samen te werken met dit toffe cateraarteam! Toen het gezelschap aan tafel ging voor hun Italiaanse tafelmoment maakten we nog een paar foto’s waarna we weer naar de Veluwe gingen.

  Wederom een visueel snoepje om te fotograferen.

  Foto van de voorbereidingen van de bruidegom bij Hoeve Vernelsberg.

  Trouwschoenen en trouwjurk in prachtige omgeving.

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-004

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-005

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-006

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-007

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-012

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-013

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-014

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-015

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-017

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-021

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-024

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-025

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-026

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-027

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-028

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-029

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-030

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-037

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-034

  Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen-038

  Adresjes van Vera:

  Trouwringen: Rido Trouwringen
  Bruidskapsel: InterCoiffure Pierre
  Trouwlocatie: Hoeve Vernelsberg
  Trouwpak/kleding: Salvatore Vacerra
  Bruidsschoenen: Rainbow
  DIY: heel veel zelf gedaan door de bruid
  Catering: Heerlijk & Hecht (favoriete cateraar van Mon et Mine)
  Taartentafel: zelfgemaakt door de bruid en haar familie
  Trouwambtenaar: Ceremonizo (Imke van Heyster)

  Wil je meer reportages en tips & tricks zien? Bekijk onze pagina over ons werk als Bruidsfotograaf Limburg.

  One comment

  • Sanne schreef:

   Hoihoi!

   Wat een prachtige foto’s! Zelf gaan wij dit jaar op dezelfde locatie trouwen. Ik ben een beetje brutaal maar ik ga het toch proberen, graag zouden wij in contact komen met het bruidspaar om hen wat vragen te stellen over het trouwen op die locatie. Ik hoop dat ze hiervoor open staan en ons wat tips kunnen geven, lijkt me super leuk en fijn! Alvast bedankt!

   Groetjes een aankomend bruidje

  Leave a comment