Exclusief interview met bruidsfotografenduo in Bride Bible

    Publicatie bruidsfotografie Mon et Mine-6 “Jemig, een boek dat “De Bride Bible” gaat heten, wat zou dat precies inhouden?” Toen ik contact kreeg met schrijfster Elles Beijers was ik zowel nieuwsgierig als een beetje angstig, het is namelijk nogal een beladen titel. Uiteindelijk bleek het te gaan om een handig boekje met heel veel tips en tricks voor wat betreft je huwelijk. Gewoon tips waar je direct iets mee kunt, naast interviews met leveranciers en hier en daar een waarschuwing. Echt superleuk om in dit boekje te mogen staan. Helaas ditmaal niet met foto’s, maar dus juist wel met onze ervaringen. In totaal heeft het artikel wat meer pagina’s dan ik hierboven laat zien, maar koop vooral zelf het boekje om alle tips te kunnen lezen. De Bride Bible is te bestellen via deze link.

    Leave a comment