Feature in Bruid & Bruidegom Magazine

  Publicatie bruidsfotografie Mon et Mine-11

   

  Een tijdje geleden mailde Johan Huisman, algemeen manager bij Kasteel Wijenburg, mij met de vraag of we het ook oké zouden vinden wanneer de foto’s van Simon en Erwin in de Bruid en Bruidegom zouden komen. Vanzelfsprekend waren wij hier wel voor te porren, omdat we niet vaak in dit blad staan en daarom graag gepubliceerd worden. Johan had zijn oog laten vallen op deze bruiloft bij zijn locatie en natuurlijk gaven we direct toestemming voor het gebruik van de foto’s.

  Het artikel laat een mooi beeld zien van hoe het is om te trouwen bij Kasteel Wijenburg en daarnaast laat het ook de unieke elementjes zien van deze trouwdag. En inderdaad, het was een DIY-sprookje vol romantiek. Mooie omschrijving!

   

  Publicatie bruidsfotografie Mon et Mine-12

  Leave a comment