Wijnproeverij in Assisi, “the day after”

  Bruiloft Italie Dag 3-006

  Je zou verwachten dat we na twee dagen fotograferen wel een beetje klaar waren met Italië, maar niets is minder waar. Deze derde dag was namelijk totaal anders dan de voorgaande dagen! Er waren namelijk 2 activiteiten gepland, of eigenlijk nog wel meer, maar ik deel zelf de dag op in twee momenten.

  1. De wijnproeverij in de buurt van Assisi.

  We reden in een lange stoet richting een plaatsje, vlak bij Assisi. We hadden gehoord dat de wijnproeverij midden in de wijngaarden plaats zou vinden, dus het was even slikken toen we direct naast de weg een lokaaltje binnengingen. Hier kregen we te horen dat we tien minuutjes moesten wandelen om naar de daadwerkelijke plek te gaan. En toen we daar aankwamen: uitzicht! Wat een prachtige plek. Overal wijnranken, hier en daar een olijfboom en uitzicht op de tweede katholieke stad van Italië: Assisi. Het gezelschap werd getrakteerd op een proeverij met wijn van deze locatie, lokaal gemaakte worst en pecorino-kaas. Stilletjes genoten wij mee.

  2. De avond in Assisi.

  Omdat we iets verlaat waren werd besloten dat we niet een complete tour door Assisi zouden doen, maar iedereen zelf een uurtje kon kijken wat hij of zij wilde. Ramon en ik gingen nog even een minishoot doen met Roderik en Mariska. En uiteraard kun je dan niet een momentje met echte sterke Italiaanse espresso overslaan. Nadat we rondom de kathedraal ook een paar foto’s hadden gemaakt was het tijd om gezamenlijk naar de dinerlocatie te lopen. Roderik had een eettentje uitgezocht waar we wederom met zijn allen aan lange tafels konden dineren. Wijn op tafel, grote schalen met antipasti en drie uur later keerden we terug. Maar niet voordat we lopend weer richting de auto’s gingen. Ditmaal bergafwaarts en dus konden we genieten van het prachtige uitzicht op de kathedraal.

  Bruiloft Italie Dag 3-002

  Bruiloft Italie Dag 3-004

  Bruiloft Italie Dag 3-003

  Bruiloft Italie Dag 3-005

  Bruiloft Italie Dag 3-007

  Bruiloft Italie Dag 3-009

  Bruiloft Italie Dag 3-012

  Bruiloft Italie Dag 3-014

  Bruiloft Italie Dag 3-015

  Bruiloft Italie Dag 3-016

  Bruiloft Italie Dag 3-017

  Bruiloft Italie Dag 3-019

  Bruiloft Italie Dag 3-021

  Bruiloft Italie Dag 3-025

  Bruiloft Italie Dag 3-026

  Leave a comment