Loveshoot in Italië

Bruiloft Italie Dag 1-007

Trouwen in Italië, je zou het plan maar hebben! En dan dus niet 1 dag, maar 3 dagen vullen met festiviteiten. Roderik en Mariska hadden het goed bekeken: ze vlogen namelijk een aantal van hun meest dierbaren in, regelden een Agriturismo en heel veel lekker eten en drinken en zouden zo hun eeuwige trouw aan elkaar gaan beloven. En wij waren er dus bij om dit weekend vast te leggen. En omdat het niet 1, maar 3 dagen feest was, besloten wij ook om gewoon 3 blogposts te maken. Hierbij deel 1 van 3.

Toen we aankwamen op vliegveld Ancona stonden een aantal gasten al te kletsen met de bruidegom. We zouden allemaal met auto’s richting Villa la Farfalla gaan en dat deden we dan ook, al carpoolend. Het bruidspaar had voor iedere gast lekkere koekjes en flesjes water met een strikje geregeld. Op die manier kon men optimaal genieten van de reis richting de Agriturismo. En wat heeft Italië toch prachtige landschappen. Via het lager gelegen land van Le Marche reden we naar het bergachtige Umbrië. Hoe verder we Italië inreden, des te meer bergen zagen we. Heerlijk ook om na een goed uur aan te komen bij de locatie. Hier stond binnen mum van tijd een heerlijke zelfgemaakte lunch klaar. Raymond en Miranda, die we nog kenden van de vorige keer dat we hun trouwlocatie in Italië bezochten, hadden zich flink uitgesloofd. Een twee gangen lunch met verse pasta en heerlijke kaas.

In de avond, na een paar uur slaap, gingen we op pad voor de loveshoot. Ramon had eerder die dag een paar mooie locaties gescout, dus we pakten even de auto om de berg op te rijden. In een geweldig authentiek veld met hooibalen, uitzicht en gele bloemetjes begonnen we de shoot. Toen we hier klaar waren reden we nog even naar een ander stukje berggebied waarna we klaar waren met de shoot. Direct hierna konden we aanschuiven aan tafel. Het gastechtpaar had een heerlijke Italiaanse barbecue geregeld waarbij alles vers werd klaargemaakt. Uiteraard waren er ook heerlijke salades klaargemaakt en voor de Hollandse touch stond er mayonaise en ketchup. Een mooi begin van de Hollandse Avond. Het bruidspaar had namelijk een themafeestje bedacht. De ceremoniemeesters hadden vervolgens geregeld dat er een “Ro en Maris-quiz” gehouden zou worden waarbij iedereen knaloranje op het toneel verscheen.

Nadat we de nodige spelrondes hadden vastgelegd was het voor ons echt tijd om naar bed te gaan, want de volgende dag (de daadwerkelijke trouwdag!) kon bijna beginnen…

Bruiloft Italie Dag 1-001

Bruiloft Italie Dag 1-002

Bruiloft Italie Dag 1-003

Bruiloft Italie Dag 1-004

Bruiloft Italie Dag 1-005

Bruiloft Italie Dag 1-010

Bruiloft Italie Dag 1-006

Bruiloft Italie Dag 1-012

Bruiloft Italie Dag 1-011

Bruiloft Italie Dag 1-014

Bruiloft Italie Dag 1-016

 

 

 

 

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: