Loveshoot Heenvliet

  Loveshoot Ruine Heenvliet-003

  Een ‘anders dan anders’ loveshoot, want we werden niet door een bruidspaar ingeschakeld, maar door de dochter (en andere kinderen) van een “25-jarig bruidspaar”. Als in dat ze dus 25 jaar geleden getrouwd zijn. Destijds werden de foto’s gemaakt door collega Arjo van der Graaff en nu was het tijd voor ons om eens een paar mooie nieuwe foto’s te maken. Van twee, nog steeds, verliefde mensen die naar eigen zeggen met de jaren juist jonger worden. Wat enorm inspirerend en wat fijn dat mensen daadwerkelijk na 25 jaren zo gelukkig met elkaar kunnen zijn!

  Afin: de loveshoot vond dus plaats in Heenvliet bij Ruïne Ravesteyn. Bij een prachtige ruïne in een soort van “tuin van Eden”-achtige omgeving. Via een klein poortje gingen we naar binnen en vervolgens vertelde een van de beheerders dat we de enigen waren in de tuin en dus helemaal ons gang konden gaan. We waren enorm benieuwd naar de ruïne en besloten dus om eerst daar aan de slag te gaan. Uiteindelijk zijn we natuurlijk ook de complete tuin doorgeweest en na anderhalf uur was het tijd voor een lekker kopje cappuccino in een nabijgelegen cafeetje waarna we weer naar Elburg reden. Een heerlijke inspirerende, gezellige en voor ons echt bijzondere loveshoot dus.

  Loveshoot Ruine Heenvliet-001

  Loveshoot Ruine Heenvliet-002

  Loveshoot Ruine Heenvliet-004

  Loveshoot Ruine Heenvliet-005

  Loveshoot Ruine Heenvliet-006

  Loveshoot Ruine Heenvliet-007

  Loveshoot Ruine Heenvliet-008

  Loveshoot Ruine Heenvliet-009

  Loveshoot Ruine Heenvliet-011

  Loveshoot Ruine Heenvliet-013

  Leave a comment