Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-034

  Yes een kasteel! En niet zomaar een kasteel, maar een enorm authentiek kasteel, met van die maffe kamertjes overal en statige meubels en hier en daar een harnas. Sowieso wilden we al dolgraag een keer naar Kasteel Sterkenburg, want nadat we deze locatie een keer bezocht hadden voor een branchebijeenkomst duurde het best lang voordat we er mochten fotograferen.

  Melvin en Jennifer waren het gelukkige bruidspaar dat hier ging trouwen. De dag vond volledig plaats bij Sterkenburg (Driebergen-Rijsenburg) en dat zorgt er altijd voor dat een trouwdag enorm relaxed is. Jennifer en Melvin waren beiden al aanwezig op het kasteel en konden zich dus ook hier voorbereiden. Daarnaast waren er voor ons ook ditmaal weer een aantal dingen die de bruiloft tot een extra mooi feest maakten.

  Ten eerste was daar Woody. Hoe tof dat dit bruidspaar een hondje heeft dat sprekend op Timmy lijkt, maar dan een miniversie daarvan. Ook kwam het paard van Jennifer heel even langs, zodat we daar een paar mooie foto’s mee konden maken. Hoewel het wel een beetje eng was dat Jennifer zo’n lange witte sleep had die ook nog eens knisperde, was het toch mogelijk om een paar beelden te maken. Ook was de ceremonie buiten, waardoor je een heerlijk lente gevoel krijgt. Daarnaast stonden overal prachtige bloemstukken, was er geweldig lekkere taart en was het gewoon een te gekke dag. En hoe leuk is het dan dat daar twee bruidsparen aanwezig zijn die we ook mogen/mochten fotograferen op hun trouwdag : )

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-002

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-004

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-005

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-006

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-007

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-008

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-009

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-010

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-013

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-014

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-018

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-022

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-023

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-027

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-028

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-029

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-030

  Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg-031

  Adresjes van Jennifer & Melvin

  Trouwlocatie: Kasteel Sterkenburg
  Fotografie: Mon et Mine Bruidsfotografie
  Videograaf: Eric de Boer
  Visagist/Kapper: The Beautiful Bride Company
  Bloemist: Etty Hillhorst
  Bruidstaart: Koek & Chocolade
  Duiven: Dilah’s Duivenverhuur
  Styling & Decoratie: In Style Styling
  DJ: Andrea Degas
  Lichtshow: Leon van Engelen
  Trouwambtenaar: Met heel je hart (Wenka von Meijenfeldt- Van Es)
  Weddingplanner: Just Say Yes Weddingplanning (Henriƫtte Hoots)

  One comment

  Leave a comment