Workshop Bruidsfotografie in Nunspeet

  Bruidsfotografie Workshop-015

  Sinds een tijdje geven we workshops over bruidsfotografie. We proberen tijdens de workshops zoveel mogelijk nuttige en bruikbare tips te geven en daarnaast onze cursisten naar huis te sturen met een set nieuwe vaardigheden. Tijdens onze workshops gaan we in op onze visie, bedrijfsvoering, techniek en praktijk van fotografie en daarnaast marketing. En afgelopen zaterdag was het tijd voor onze tweede workshop die in deze vorm plaatsvond.

  Het superlieve bruidspaar Erik & Kristel, dat in 2012 getrouwd is bij Rijk van de Keizer in Amsterdam, stond deze dag model. En Kristel had er voor gezorgd dat kleine details van hun kleding afgestemd waren op de bosrijke omgeving! Hierbij een kort overzicht van het beeld dat we die dag gemaakt hebben.

  Mocht je nu benieuwd zijn naar de workshops die we geven en je wilt op de hoogte gehouden worden: mail ons dan even via deze link.

  Bruidsfotografie Workshop-008

  Bruidsfotografie Workshop-003

  Bruidsfotografie Workshop-comp

  Bruidsfotografie Workshop-comp2

  Bruidsfotografie Workshop-005

  Bruidsfotografie Workshop-004

  Bruidsfotografie Workshop-006

  Bruidsfotografie Workshop-007

  Bruidsfotografie Workshop-010

  Bruidsfotografie Workshop-011

  Bruidsfotografie Workshop-012

  Bruidsfotografie Workshop-013

  Bruidsfotografie Workshop-014

  Reviews van onze cursisten:

  Hermine en Ramon maken geen geheim van hun visie op fotograferen en het bedrijf. Ze praten niet alleen over transparant zijn, ze zijn het ook! Aan het eind van de dag weet en kun je niet alleen veel meer, je hebt er ook nog meer zin in bruiloften fotograferen gekregen! – Jan Verburg

  De workshop van Mon te Mine is openhartig en transparant. Het is fijn om zo geïnspireerd te worden door twee zeer bevlogen mensen. Een waardevolle dag die mij weer gesterkt heeft om nu echt keuzes te gaan maken. ‘Doen wat je leuk vindt’!Gea Laar

  De workshop bij mon et mine is mindblowing! De workshop is rijk aan inhoud, lekker afwisselend en vooral heel compleet om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.Annemarie Dufrasnes

  Na een gemiddelde workshop kom ik thuis en plof ik k.o. op de bank. Bij jullie workshop was het anders: vol energie heb ik meteen een blog geschreven en tot laat in de avond doorgewerkt. Jullie totale openheid over alles wat jullie doen maakt het een totaal andere workshop dan vele anderen. Maar ik moet natuurlijk niet teveel vergelijken, haha! Jullie tip om geen werk te bekijken van andere bruidsfotografen was eigenlijk best wel een eye-opener: dit geldt denk ik voor alle takken van fotografie, ga niet bij elkaar lopen snuffelen, maar maak je eigen werk!Joyce Schieven

  Voor mij was het echt een geweldige workshop. Jullie open- en eerlijkheid hebben mij enorm geïnspireerd en gemotiveerd om een nog betere fotograaf te worden … super dag!Bianca Rijkenbarg

  Een hele inspirerende workshop met veel nieuwe inzichten op zakelijk gebied, maar ook met handige tips&tricks over het gebruik van lenzen, camera instellingen en nabewerking.
  Echt een aanrader!!Josje Karstanje

  Hermine en Ramon, bedankt voor deze mooie, leerzame dag! Jullie professionaliteit, enthousiasme en liefde voor het vak is geweldig inspirerend!Erica van der Graaf

  Een workshop waar de passie voor het vak vanaf straalt. Heel inspirerend, openhartig en transparant. Jullie zien ons niet als (toekomstige) concurrenten, maar delen jullie kennis en ervaringen. Dat maakt jullie echte professionals. Ik vind jullie samenwerking en onderlinge verdeling ook geweldig om te zien. Jullie vullen elkaar goed aan. Vol energie ben ik na deze workshop thuis gekomen. Bedankt daarvoor!Eveline Hollanders

  Super leuke en goed verzorgde workshop, Ramon en Hermine waren heel open over hun visie en hun insteek wat betreft marketing en bedrijfsvoering. Heerlijk begin van het trouwseizoen, ik ging vol inspiratie en ideeen weer richting huis. – Ilse Hetterscheid

  Hermine en Ramon, ik wil jullie nog een keer bedanken voor jullie supergave workshop van afgelopen zaterdag! Ik heb er echt weer een enorme boost van gekregen en ben nog steeds aan het nagenieten. Niet normaal wat ik geleerd heb zeg! Ga vooral zo door zou ik zeggen. – Hanne Scheppink

   

  6 Comments

  • Renske schreef:

   Hai Hermine & Ramon, Ik heb wel interesse in de workshop. Maar ik kan niet de link openen. Ik zou wel graag op de hoogte blijven, wanneer er weer een workshop is.. Leuk! Kan ik me op een andere manier opgeven of op de hoogte gehouden worden? Groetjes, Renske

  • Hermine schreef:

   Hallo Renske,

   ik ga je alsnog even toevoegen aan onze mailinglist. Je krijgt bericht wanneer de nieuwe datum bekend is :) Bedankt voor je interesse alvast!

  • marlies aarnink schreef:

   Hallo

   ik wil heel graag op de lijst voor de volgende workshop.

   groetjes Marlies

  • Workshop Bruidsfotografie | Mon et Mine schreef:

   […] 23 september 2014 een workshop bruidsfotografie geven van 10:00 tot maximaal 18:00. De vorige workshop bruidsfotografie was een succes, dus we gaan er weer voor!De locatie zal ditmaal “Het Koetshuis” in Hulshorst […]

  • Astrid Huigsloot schreef:

   Wordt er in 2015 ook nog een workshop bruidsfotografie gegeven..? ik ben intereresse !

   vr gr A Huigsloot

  • Hermine schreef:

   Hallo Astrid,

   er gaat zeker een workshop gegeven worden in 2015! We zijn op dit moment bezig met locaties, offertes en data en kondigen het direct aan wanneer we meer weten. Ik heb je naam op de lijst gezet met geïnteresseerden, dus je krijgt automatisch een mailtje zodra er meer vast staat :) Bedankt voor je interesse voor onze bruidsfotografie workshop!

  Leave a comment