“De favoriete foto van: Lara Schippers”

Stiekem zijn we altijd benieuwd naar wat mensen vinden van onze foto’s. Gelukkig horen we dat vaak in de reacties van bruidsparen of de likes en comments van fans, vrienden en collega’s. Maar wat nou als je mensen zou vragen wat hun “all-time-favorite” foto is? Wat zou je dan als antwoord krijgen en waarom zou die foto nou iemands favoriet zijn? Het idee: we vragen 5 Mon et Mine fans die met grote regelmaat reageren gewoon wat hun favoriet is. Eens kijken wat daar uitkomt…

Deze week: Lara Schipper. We kennen haar al een tijdje en omdat ze best vaak reageert op Facebook, mailden we haar meteen:

“Ik volg jullie al een lange periode en zag jullie uitgroeien tot een pracht koppel fotografen en echtpaar ;-) Lara mailde ook dat ze ons kent van de tijd dat ze nog bij The Perfect Wedding werkte. Toen we haar vroegen wat nou haar favoriete foto was van Mon et Mine mailde ze ons de volgende foto’s door. Ze schreef: “Ik heb heerlijk zitten genieten van alle prachtige foto’s en ik vond het moeilijk om er één uit te zoeken”. Dat is natuurlijk geen probleem. Hierbij haar selectie beelden met de reden waarom ze ze mooi vind.

Bruidsfoto met moeder en bruidsmeisje tijdens de trouwceremonie. Bijzonder moment.

Bovenstaande foto komt uit de bruidsreportage van Eveline en Maurice. Hun bruiloft had een aantal kleine gasten waarvan dit meisje er 1 was. Op een gegeven moment zag je dat het meisje aandacht wilde van haar moeder, maar haar moeder was geconcentreerd bezig met de trouwceremonie. Hierdoor lijkt het alsof ze niet eens merkt dat haar dochtertje aandacht vraagt. Een bijzonder momentje dus. Lara schrijft: “Prachtige belichting, geweldige emotie. Ik kreeg kippenvel”.

De bruid houdt een portret van haar ouders vast en de bruidegom een foto van zijn ouders.

En deze foto komt uit de bruidsreportage van Thomas en Linda. Ze trouwden bij Rhederoord en wilden met ons op verschillende locaties foto’s maken. Ook hadden ze een aantal accessoires meegenomen waaronder deze twee fotolijstjes met foto’s van hun ouders. Lara kiest deze foto, omdat ze het idee zo geniaal vind. Een mooie samenwerking tussen Thomas, Linda en wij.

Kunstzinnige trouwfoto, gemaakt bij zonsondergang.

En dan deze laatste foto nog. Een foto die we maakten tijdens de loveshoot van Anna & Olaf. Dit bruidspaar gaat dit jaar trouwen, maar wilde in 2013 alvast een aantal mooie foto’s laten maken voor hun verlovingsfeest. We gingen met avondzon fotograferen, waardoor de sfeer erg bijzonder werd. Lara schrijft over deze foto: “dit is gewoon prachtig, de kleuren, de bokeh, het echtpaar”. Vervolgens schrijft ze dat ze deze drie foto’s heeft gekozen juist omdat ze het zo leuk vind dat de foto’s om bruid en bruidegom gaan, in plaats van de bruid alleen. Deze foto’s laten precies de balans zien tussen ‘man en vrouw’.

Tot zover deze eerste versie van “fans over Mon et Mine”. Wij zijn helemaal blij in ieder geval ; )

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: