Workshop Bruidsfotografie door Mon et Mine 2

Wow het is al weer 2014! De hoogste tijd dus om onze nieuwe workshop aan te kondigen. De vorige workshop was een groot succes en daarom gaan we er in 2014 meer dan 1 doen. Wij willen jullie een workshop geven waarin je dingen leert die je direct toe kan passen in je bruidsfotografie of je bedrijf. Denk hierbij aan tips, praktijkvoorbeelden en data die we in de afgelopen jaren binnen ons eigen bedrijf verzameld hebben.

Daarnaast hebben we natuurlijk een praktijkdeel waarbij we “naar buiten gaan” om een bruidspaar te fotograferen. Dit zal gebeuren zoals we dat normaal gesproken ook doen tijdens een bruiloft. Verwacht dus geen prachtig gestylde tafels, supermodellen  of een ceremonie die we naspelen, maar puur en alleen een echt bruidspaar, twee fotografen en vier camera’s.

Bruidsfotografie Workshop-017

Inhoud

Net als de vorige workshop gaan we weer kijken naar 3 aspecten van ons bedrijf en wanneer er voldoende tijd in de namiddag is, bekijken we ook jullie websites en marketingstrategie.

1.Visie en Business: wat maakt Mon et Mine tot Mon et Mine en waarom

2. Theorie & Praktijk: hoe maken we onze bruidsfoto’s

3. Marketing & Feedback

Locatie

NH Hotel Sparrenhorst te Nunspeet. Dit conferentiehotel is gespecialiseerd in het hosten van workshops, conferenties en seminars en hun service beviel ons de vorige keer enorm, vandaar dat workshop 2 hier ook zal plaatsvinden.

Datum en tijdstip

De workshop zal zaterdag 1 maart plaatsvinden van 9:00 tot 17:00. Indien nodig, kunnen we tot 18:00 uitlopen.

Kosten

500 euro, inclusief 21% btw. Een verse en biologische lunch, koffie, thee en tussendoortjes zitten hierbij inbegrepen.

Plaatsen

12 (update: vol)

Wat verwachten we van jou

Je bent bekend met fotografie en schiet niet meer op de automatische stand. Bij voorkeur A-priority of Manual. Daarnaast heb je waarschijnlijk al 1 of meerdere bruiloften gefotografeerd, bezit je je eigen apparatuur en wil je meer weten over ons bedrijf en onze fotografie. If so: we kunnen niet wachten om je te ontvangen bij onze workshop!

Ik wil boeken!

Stuur ons een mailtje met als onderwerp “ik wil boeken” en je bedrijfsgegevens. Je ontvangt vervolgens een factuur en na betaling is jouw stoel gereserveerd. Kun je toevallig deze keer niet, maar wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige workshop? Mail ons dan alsnog en we zetten je op de workshopmaillijst. (Je staat pas op de lijst als je een mailtje terug krijgt, dus hou het even in de gaten ; )

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: