Onze favoriete bruidsfoto’s van 2013

Een bijzonder jaar. Een jaar met heel veel prachtige bruiloften. Een jaar waarin we zelf getrouwd zijn. Een jaar waarin we een korte zomer hebben gehad en heel veel regen in het voorjaar. Een jaar waarin we heel veel lieve mensen hebben leren kennen. Een jaar waarin we een paar awards en nominaties hebben gewonnen. Een jaar waarin we naar Amerika zijn geweest. Een jaar waarin we 1 buitenlandse bruiloft hebben gehad. Een jaar waarin we “familie van familie” hebben mogen fotograferen, net als jeugdvrienden en bruidsfotografen. Een jaar waarin we eigenlijk heel rustig aan wilden doen, maar uiteindelijk toch weer superdruk zijn geweest. Een jaar met cappuccino, met groene thee, paleo-ontbijtjes, maar ook heel veel Libanees eten. Een jaar om nooit te vergeten!

Iedereen heel erg bedankt voor alle prachtige dagen, geweldig gestylde bruiloften, emotionele momentjes en het vertrouwen in Mon et Mine!

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: