Bruidsfotografie Rotterdam Kuyls Fundatie

  Kuyl’s Fundatie in Rotterdam, ik kende die locatie nog niet. Gelukkig gingen we er naar toe met een superaardig bruidspaar, want het zag er geweldig uit. De dag vond in de herfst plaats en dus hadden wij ons voorbereid op slecht weer. Toch bleef het ineens de hele dag droog: fijn dus!
  In de ochtend begonnen ik bij voor voorbereidingen bij het huis van het bruidspaar en Ramon begon in het huis van vrienden van de bruidegom. We hadden ruim de tijd om alles te fotograferen en dus gingen we best wel los. Vervolgens kwam Milan zijn prachtige bruid ophalen. Omdat ze dit graag als persoonlijk momentje wilden hebben besloten ze om de “first look” boven te doen. Op die manier zagen ze eerst elkaar en konden ze vervolgens de trap af komen om zichzelf te laten zien aan hun familie. Een goede oplossing dus als je dit echt superspannend vind.

  De fotoshoot vond plaats op drie locaties. We reden eerst naar Kuyl’s Fundatie, reden toen naar het Kralingse Bos en maakten uiteindelijk nog een aantal bruidsfoto’s bij Hotel New York. Gelukkig konden ze al vroeg die middag inchecken en dus konden we in het prachtige Directievertrek Suite fotograferen. Omdat de ceremonie steeds dichterbij kwam reden Ramon en ik alvast richting hun trouwlocatie. Hier werd het bruidspaar vervolgens ontvangen waarna de ceremonie daadwerkelijk kon beginnen. Nathalies vader was deze dag de trouwambtenaar. Hij was voor 1 dag beëdigd wat natuurlijk zorgt voor een erg persoonlijke ceremonie.

  De middag werd gevuld met toespraken, een toost en heel veel mooie kleine details. Nathalie had heel goed nagedacht over wat ze wilde doen met de locatie en dat is voor ons erg leuk om te fotograferen. Wederom een prachtige bruiloft om te fotograferen ; )

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-001

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-003

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-004

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-006

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-007

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-008

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-009

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-010

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-011

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-012

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-013

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-015

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-017

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-021

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-022

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-023

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-024

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-027

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-029

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-031

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-033

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-034

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-035

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-036

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-037

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-038

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-039

  Bruidsfotografie-Rotterdam-Kuyls-Fundatie-040

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.

  Leave a comment