Workshop verslag

Bruidsfotografie Workshop-017

Op 4 november was het zover: de eerste officiële Mon et Mine Bruidsfotografie-workshop.

Qua locatie waren we er snel uit, want we wilden graag een goed geregelde locatie hebben die ervaring heeft met het hosten van workshops. Toen we er achter kwamen dat in Nunspeet het NH-hotel Sparrenhorst zit, besloten we gewoon om daar alles te regelen. Dit is zeker niet tegengevallen: mooie zalen, uitermate vriendelijk personeel en een heerlijke biologische lunch.

De workshop bestond uit de volgende onderdelen:

  • Visie en werkwijze
  • Business
  • Theorie van ‘onze fotografie’
  • Praktijk van ‘onze fotografie’
  • Nabewerking
  • Marketing
  • Website Feedback

In een lange dag hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk over ons bedrijfsvoering, onze normen en waarden en over onze werkwijze te vertellen en als ik onze cursisten mag geloven is dat gelukt :  ) Hierbij 2 referenties die we kregen (omdat de formulieren anoniem werden ingestuurd kan ik helaas niet laten zien van wie ze zijn ;)

“Ik heb veel verschillende workshops dit jaar gevolgd, maar de workshop van Mon et Mine was echt super! Heel leerzaam en interessant, veel informatie waar je echt iets aan hebt om je eigen bedrijf weer naar een hoger niveau te tillen. Ramon & Hermine, onwijs bedankt voor jullie enthousiasme en openheid!”

“Super workshop op een prachtige locatie ! Veel, heel veel informatie gehad en weer allerlei nieuwe zaken geleerd. En of het nu over visie, business of marketing gaat Hermine & Ramon gaven overal uitgebreide informatie over. Zeker een aanrader!”

“Super inspirerende workshop, een aanrader voor zowel beginnende als ervaren fotografen! Bedankt voor de leerzame dag Ramon en Hermine.”

“Bedankt voor jullie toffe workshop. Wat weten jullie veel, pakken jullie het leuk aan en wat zijn jullie open naar ons toe geweest. Heel veel dingen had ik misschien niet durven vragen over jullie werkwijze, business en ‘behind the scenes’ maar jullie kwamen er zelf al mee. Ik heb echt ontzettend veel geleerd!”

“De bruidsfotografie workshop bij Mon et Mine is echt een aanrader. Ik ben nogal selfmade en heb me altijd afgevraagd hoe de echter pro’s het aanpakken. Hermine en Ramon geven je een open en eerlijke kijk in hun eigen keuken. Ze doen dit op enthousiaste en betrokken wijze. Ze tonen ook hun kwetsbare kanten, en hun errors in de loop der jaren. Er komt een breed scala aan onderwerpen aan bod, zowel praktisch en theoretisch. Ik vond het verhelderend, inspirerend en erg leerzaam. Het heeft me geleerd dat ik op de goeie weg ben met een aantal zaken, en dat ik op andere fronten nog veel werk aan de winkel heb. Met nieuwe ideeën en boordevol zin ga ik hiermee aan de slag. Hermine en Ramon, heel erg bedankt voor deze gezellige dag!”

“Bedankt voor al de kennis/materiaal dat jullie gedeeld hebben! Het was super jullie te ontmoeten en vol passie te horen vertellen over jullie zaak! Ik heb zeker en vast heel veel geleerd, het zal zeker helpen om beter te worden.”

“Hahaha, ‘welk onderdeel vond je het interessantst’, zoals je ziet ALLES!!! Heb echt genoten van jullie workshop… Echt een workshop waar je wat aan hebt! Op elk gebied… Het is dat ik al getrouwd ben maar anders zouden jullie mijn bruiloft mogen doen! Proficiat voor hetgeen wat jullie creëren, en dankbaar dat jullie je ervaring wilden delen met mij/ons….”

En van die referenties worden wij natuurlijk heel erg blij :) Zodra de nieuwe datum (of data) bekend zijn laten we dat weten via Facebook en via ons blog. Mocht je ook een workshop bij ons willen volgen dan kunnen we je op de hoogte houden. Stuur dan even een mailtje met als onderwerp “workshop” naar info@monetmine.nl.

De mooie behind-the-scenes foto’s hieronder van ons en de cursisten aan het werk zijn gemaakt door Simone-Michelle!

Bruidsfotografie Workshop-004

Bruidsfotografie Workshop-005

Bruidsfotografie Workshop-001

Bruidsfotografie Workshop-006

Bruidsfotografie Workshop-007

Bruidsfotografie Workshop-comp

Bruidsfotografie Workshop-002

Bruidsfotografie Workshop-010

Bruidsfotografie Workshop-comp2

Bruidsfotografie Workshop-021

Bruidsfotografie Workshop-011

Bruidsfotografie Workshop-020

Bruidsfotografie Workshop-014

Bruidsfotografie Workshop-022

Bruidsfotografie Workshop-018

Bruidsfotografie Workshop-019

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: