Loveshoot Eindhoven

    “En dan krijgen jullie van ons een loveshoot kado”…. we zeiden het meer dan vier jaar terug tegen Kim en Sander. Ik weet niet eens meer of dat voor Kims verjaardag of voor haar “klaar met de HAVO” was. In ieder geval hadden ze dus al heel lang die shoot van ons tegemoet en omdat Kim Ramons zusje is moet je je extra goed aan je woord houden natuurlijk.

    Dus, daar gingen we. De auto volgeladen, omdat we het weekend ook meteen bij Ramons familie zouden doorbrengen. Bij Kim aangekomen gingen we eigenlijk direct op pad. Natuurlijk is het altijd even spannend als je ineens gefotografeerd wordt, maar eigenlijk wisten Kim en Sander precies hoe ze op de foto wilden en dat maakt het makkelijk. We hadden met Kim al overlegd wat we zouden doen qua locaties en toen we bij STRP aankwamen zagen we direct al heel veel te gekke plekjes. Na een kleine drie kwartier fotograferen op deze locatie, besloten we om richting de heide te gaan. In anderhalf uur tijd dus heel wat mooie beelden kunnen schieten. Ik ben nu al benieuwd welke mijn schoonmoeder in een mooi lijstje wil stoppen : )

    2 Comments

    Leave a comment