Bruidsfotografie Het Roode Koper, Leuvenum

  Heel af en toe ontdek je een pareltje van een locatie. En helemaal leuk is dan wanneer blijkt dat het minder dan een half uur rijden is! Het Roode Koper in Leuvenum in zo’n locatie: verscholen tussen de bossen, onderdeel van Relais & Chateaux en voor ons compleet onbekend. Tot deze dag dus, want Maurice en Eveline namen ons mee naar deze trouwplek.

  De ochtend begon in Lelystad. Eveline was met haar zus en schoonfamilie naar een salon gegaan om samen de voorbereidingen te doen. Maurice zat gewoon thuis te genieten van een kopje koffie. Terwijl Ramon dus een superrustige start had belandde ik in een heerlijke drukke plek. Toen alle dames helemaal klaar waren werd het tijd om naar de trouwlocatie te rijden. Hier had het bruidspaar beschikking over een heel aantal kamers en dus konden ze zich ook hier omkleden.

  Na de First-look liepen Eveline en Maurice de trap af naar beneden. Hier stond hun familie al klaar om hun te ontvangen. De overige gasten zaten al in de trouwzaal. Eigenlijk was het de bedoeling om buiten te trouwen, maar door het dreigende weer was dat niet mogelijk. Gelukkig heeft deze locatie een fantastische lichte zaal waardoor dit dus geen probleem was. De ceremonie was na een klein half uurtje voorbij en ondertussen had de locatie alvast een heerlijke witte chocolade taart met rood fruit neergezet. Gelukkig mochten wij ook een stukje :)

  Toen de taart zo goed als op was werd het tijd om een aantal mooie foto’s te gaan maken. Omdat hun dochtertje een beetje moe was besloten we om nu niet foto’s met haar te maken, maar dat voor later te bewaren. We maakten een aantal foto’s in het bos en in de prachtige tuin en daarna liepen we terug voor de grande entree. Inmiddels waren de receptiegasten ook gearriveerd en dus kon het tuinfeest beginnen.

  In de vroege avond maakten we nog een aantal groepsfoto’s en daarnaast legden we het kinderdiner vast. Hierna was het tijd voor ons om weer richting Elburg te gaan.

  Ringen: werden vervaardig door mark bos: markbostrouwringen.nl
  Trouwpak: roka.nl
  Trouwjurk: assepoesterfeestkleding.nl (Linea Rafaelli)
  Kapper/make-up: salon Dalie:www.salondalie.nl
  Bloemist: Alzira Lelystad
  Catering en trouwtaart: via het Roode koper
  Muziek: 2CV: http://www.2cv-gypsyjazz.nl/ (Echt een aanrader trouwens, supergezellige muziek!)

  Bruidsfotografie Roode Koper-001

  Bruidsfotografie Roode Koper-c

  Bruidsfotografie Roode Koper-004

  Bruidsfotografie Roode Koper-005

  Bruidsfotografie Roode Koper-008

  Bruidsfotografie Roode Koper-006

  Bruidsfotografie Roode Koper-010

  Bruidsfotografie Roode Koper-013

  Bruidsfotografie Roode Koper-011

  Bruidsfotografie Roode Koper-014

  Bruidsfotografie Roode Koper-015

  Bruidsfotografie Roode Koper-017

  Bruidsfotografie Roode Koper-019

  Bruidsfotografie Roode Koper-020

  Bruidsfotografie Roode Koper-023

  Bruidsfotografie Roode Koper-021

  Bruidsfotografie Roode Koper-022

  Bruidsfotografie Roode Koper-024

  Bruidsfotografie Roode Koper-027

  Bruidsfotografie Roode Koper-030

  Bruidsfotografie Roode Koper-031

  Bruidsfotografie Roode Koper-032

  Bruidsfotografie Roode Koper-c6

  Bruidsfotografie Roode Koper-034

  Bruidsfotografie Roode Koper-037

  Bruidsfotografie Roode Koper-041

  Bruidsfotografie Roode Koper-c7

  Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Het Roode Koper

  3 Comments

  Leave a comment