Bruidsfotografie Hoog Holten

  Vintage Bruiloft Holten-029

  Deze bruiloft gaan we eens even heel anders beschrijven. Ditmaal niet een verslag van de dag, maar drie dingen die me heel erg zijn bijgebleven. Afgelopen week gingen Huib en Joanne trouwen en omdat Huib zelf fotograaf is, was dat natuurlijk een supergrote eer.

  Drie dingen dus:

  1. Wat een perfecte styling! Met kleine aanpassingen een zo groot mogelijk resultaat behalen. Huibs pak, de strik van Joanne, de trouwkaarten (die Huib trouwens zelf heeft gemaakt!), de versieringen van de ceremonieplek, de bloemen, de kleding van de gasten, het kleine strikje van Huib, de haarband van Joanne en ga zo maar door. Met al deze kleine elementen kwam een superduidelijk statement naar voren: aquagroen, prachtig!

  2. Twee persoonlijke “weddingvows” of trouwgeloften. Omdat Huib en Joanne die middag nog in de kerk gingen trouwen en wij daar niet bij zouden zijn, vonden we het extra leuk om die superpersoonlijke beloften nog te horen. Tijdens de gemeentelijke trouwceremonie, vlak na het jawoord, werden de geloften uitgesproken. Dit is altijd zo’n emotioneel moment waar we graag bij zijn.

  3. Te gekke fotolocaties. Zoals Joanne al aangaf: “ja Huib regelt het hele fotografiegedeelte, want hij heeft er natuurlijk meer zicht op”. En wat een locaties dus… eerst vlak bij de trouwlocatie, vervolgens een prachtig stuk heide en bos en uiteindelijk ook nog eens een te gekke leegstaande fabriek. Alle locaties hadden stuk voor stuk eigenschappen waar wij superblij van werden. Licht, kleur en ruimte, fantastisch om hier te mogen werken.

  En natuurlijk was het bruidspaar ook superlief, en was er een heerlijke lunch, veel zon en aardige gasten, maar bovenstaande dingen maken deze dag echt onvergetelijk voor ons.

  Vintage Bruiloft Holten-001

  Vintage Bruiloft Holten-002

  Vintage Bruiloft Holten-004

  Vintage Bruiloft Holten-006

  Vintage Bruiloft Holten-007

  Vintage Bruiloft Holten-005

  Vintage Bruiloft Holten-008

  Vintage Bruiloft Holten-009

  Vintage Bruiloft Holten-comp

  Vintage Bruiloft Holten-012

  Vintage Bruiloft Holten-013

  Vintage Bruiloft Holten-015

  Vintage Bruiloft Holten-019

  Vintage Bruiloft Holten-023

  Vintage Bruiloft Holten-025

  Vintage Bruiloft Holten-027

  Vintage Bruiloft Holten-026

  Vintage Bruiloft Holten-028

  Vintage Bruiloft Holten-030

  Vintage Bruiloft Holten-031

  Vintage Bruiloft Holten-032

  Vintage Bruiloft Holten-033

  Vintage Bruiloft Holten-034

  Vintage Bruiloft Holten-035

  Vintage Bruiloft Holten-038

  Vintage Bruiloft Holten-039

  Vintage Bruiloft Holten-042

  Vintage Bruiloft Holten-040

  Vintage Bruiloft Holten-041

  Vintage Bruiloft Holten-043

  Vintage Bruiloft Holten-045

  Vintage Bruiloft Holten-046

  Vintage Bruiloft Holten-047

  One comment

  Leave a comment