Bruidsfotografie Hoog Holten

Vintage Bruiloft Holten-029

Deze bruiloft gaan we eens even heel anders beschrijven. Ditmaal niet een verslag van de dag, maar drie dingen die me heel erg zijn bijgebleven. Afgelopen week gingen Huib en Joanne trouwen en omdat Huib zelf fotograaf is, was dat natuurlijk een supergrote eer.

Drie dingen dus:

1. Wat een perfecte styling! Met kleine aanpassingen een zo groot mogelijk resultaat behalen. Huibs pak, de strik van Joanne, de trouwkaarten (die Huib trouwens zelf heeft gemaakt!), de versieringen van de ceremonieplek, de bloemen, de kleding van de gasten, het kleine strikje van Huib, de haarband van Joanne en ga zo maar door. Met al deze kleine elementen kwam een superduidelijk statement naar voren: aquagroen, prachtig!

2. Twee persoonlijke “weddingvows” of trouwgeloften. Omdat Huib en Joanne die middag nog in de kerk gingen trouwen en wij daar niet bij zouden zijn, vonden we het extra leuk om die superpersoonlijke beloften nog te horen. Tijdens de gemeentelijke trouwceremonie, vlak na het jawoord, werden de geloften uitgesproken. Dit is altijd zo’n emotioneel moment waar we graag bij zijn.

3. Te gekke fotolocaties. Zoals Joanne al aangaf: “ja Huib regelt het hele fotografiegedeelte, want hij heeft er natuurlijk meer zicht op”. En wat een locaties dus… eerst vlak bij de trouwlocatie, vervolgens een prachtig stuk heide en bos en uiteindelijk ook nog eens een te gekke leegstaande fabriek. Alle locaties hadden stuk voor stuk eigenschappen waar wij superblij van werden. Licht, kleur en ruimte, fantastisch om hier te mogen werken.

En natuurlijk was het bruidspaar ook superlief, en was er een heerlijke lunch, veel zon en aardige gasten, maar bovenstaande dingen maken deze dag echt onvergetelijk voor ons.

Vintage Bruiloft Holten-001

Vintage Bruiloft Holten-002

Vintage Bruiloft Holten-004

Vintage Bruiloft Holten-006

Vintage Bruiloft Holten-007

Vintage Bruiloft Holten-005

Vintage Bruiloft Holten-008

Vintage Bruiloft Holten-009

Vintage Bruiloft Holten-comp

Vintage Bruiloft Holten-012

Vintage Bruiloft Holten-013

Vintage Bruiloft Holten comp2

Vintage Bruiloft Holten-015

Vintage Bruiloft Holten comp3

Vintage Bruiloft Holten-019

Vintage Bruiloft Holten-023

Vintage Bruiloft Holten-025

Vintage Bruiloft Holten comp4

Vintage Bruiloft Holten-027

Vintage Bruiloft Holten-026

Vintage Bruiloft Holten-028

Vintage Bruiloft Holten-030

Vintage Bruiloft Holten-031

Vintage Bruiloft Holten-032

Vintage Bruiloft Holten-033

Vintage Bruiloft Holten-034

Vintage Bruiloft Holten-035

Vintage Bruiloft Holten-038

Vintage Bruiloft Holten comp5

Vintage Bruiloft Holten-039

Vintage Bruiloft Holten-042

Vintage Bruiloft Holten-040

Vintage Bruiloft Holten-041

Vintage Bruiloft Holten-043

Vintage Bruiloft Holten comp6

Vintage Bruiloft Holten-045

Vintage Bruiloft Holten-046

Vintage Bruiloft Holten-047

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: